TripadvisorTrivago
Mapa Vendrell
Enquesta / Encuesta /Survey / Enquête
QR Sant Salvador QR Coma-ruga QR El Francàs
ISO 9001 - 14001
Infocultura - Agenda cultural

Galeria de fotos

Aula Aquàtica

Programa formatiu educació primària i secundària

Els mars i oceans ocupen tres quartes parts del planeta i, alhora, els ecosistemes marins i litorals presenten una alta biodiversitat i suposen un component essencial pel que fa a la generació d’activitat econòmica i/o productiva.

En l’àmbit litoral i marí de la província de Tarragona, DEPANA considera que és important emfatitzar i donar visibilitat a la riquesa de la biodiversitat marina de la nostra costa, tot centrant-nos en activitats d’educació ambiental i sensibilització a l’entorn de la biodiversitat marina que alberga la reserva marina de la Masia Blanca al Vendrell. És per això que el Patronat Municipal de Turisme de l’Ajuntament del Vendrell i DEPANA impulsen la iniciativa “L’AULA AQUÀTICA DE LA MASIA BLANCA”, oferint visites guiades d’snorkeling per la superfície de la reserva marina i un programa pedagògic destinat a alumnes d’educació primària i secundària.

El Programa formatiu de la Masia Blanca pretén, doncs, fomentar la participació d’infants i joves en les activitats pedagògiques dissenyades coneixent la vàlua de la biodiversitat marina i litoral de la reserva marina de la Masia Blanca, i les amenaces a les quals està sotmesa per tal que siguin capaços d’analitzar-ne les causes i d'aportar possibles solucions, demandes, suggerències i inquietuds.

Us presentem el tríptic del Programa Formatiu, on podreu consultar amb més detall les activitats que oferim. Esperem que sigui del vostre interès i que us animeu a participar-hi.

Turisme ecològic

El Patronat Municipal de Turisme del Vendrell impusla el projecte Aula Aquàtica de la Masia Blanca, amb l'objectiu d'obrir la seva marina de la Masia Blanca al turisme sostenible, cultural i de natura.

L'any 1999 la Masia Blanca es va declarar reserva marina per la seva singularitat, pel seu valor ecològic i per la seva fragilitat.

T'ho preparem tot!

A l'Aula Aquàtica trobaràs una exposició divulgativa sobre la reserva marina i un documental en completarà els vostres coneixements. Després, podreu practicar snorkeling a la reserva marina de la Masia Blanca i gaudireu d'un ampli calidoscopi de flora i fauna!

Per practicar snorkeling no és necessari tenir experiència prèvia, ni dur a terme un entrenament específic: tan sols cal saber nedar. A l'Aula Aquàtica rebreu l'equip estàndard, així com tota la informació per fer l'activitat.

Informació i reserves

Lloc de trobada
Aula Aquàtica de la Masia Blanca
Club Nàutic de Coma-Ruga
Pg. Marítim, s/n, 43880 Coma-Ruga
Tel. 610 75 06 16
Caps de setmana de juliol i tot l'agost
Sortides: a les 9 h i a les 11'30 h
Durada de l'activitat
3 hores
Preu per persona
20 €
17 € (grup fins a 8 persones)
15 € (grup de 9 a 12 persones)
Reserves
Patronat Municipal de Turisme del Vendrell
Av. Brisamar, 1 - 43880, Coma-ruga
Tel. 977 68 00 10
[email protected]

Turisme del Vendrell
(© 2002 - 2018)
Av. Brisamar, 1 - Tel. 977 68 00 10
[email protected]
Veure mapa de localització
Coords: N 41º 10. 952' E 001º 31. 319'

Horaris: De dilluns a dissabte de 10h a 20'30h | Diumenges i festius de 10h a 14h

Quadrícula w+m: Disseny i programació web