Les Cuines del Vendrell

Les Cuines del VendrellQuan l'estiu de 2001 veia la llum Les Cuines del Vendrell, probablement pocs creien que la idea quallaria. Les Cuines del Vendrell és un fet. Idees clares i una gran voluntat han convertit l'objectiu entrellucat en l'horitzó llunyà en una realitat tangible, a l'abast de tots i en la mesura de cadascun. Els empresaris que integren el grup són d'índole professional i humana ben diversa. Hi ha cuineres i cuiners, hostalers de sang, viticultors i cellerers, i agricultors d'olivera. I sens dubte, és aquesta diversitat escampada pels quatre vents del Vendrell la que fa ric el col·lectiu.

Les cuines del Vendrell
Les Cuines del Vendrell reflecteix l'essència plural del municipi, format, entre d'altres, per Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs. Al mateix temps, transmeten netament, mitjançant el lema "mar, vinya i olivera", la indispensable, positiva i gratificant convivència entre els que treballen la terra i els que atenen els fogons i la taula.

Les Cuines del Vendrell. Un viatge gastronòmic.

Les Cuines del VendrellTal com diu el títol del llibre, Les Cuines del Vendrell. Un viatge gastronòmic i enològic. Receptari, l'obra pretén establir dos recorreguts: un pels diferents restaurants, els quals ofereixen quatre receptes de cada un d'ells, maridades amb els vins i els caves dels cellers del Vendrell, i l'altre per la població, la seva història i els fets diferencials d'aquesta vila.

Aquest llibre ha estat coeditat pel col·lectiu i per March Editor, editorial ubicada al Vendrell.

Trobareu aquest llibre als restaurants de Les Cuines del Vendrell i a les llibreries de la zona.

Turisme del Vendrell
(© 2002 - 2021)
Av. Brisamar, 1 - Tel. 977 68 00 10
informacio@elvendrellturistic.com
Veure mapa de localització
Coords: N 41º 10. 952' E 001º 31. 319'

Horari d'estiu (15/06 - 15/09): De Dilluns a Dissabte de 10h -14h / 17h - 20h - Diumenges i festius de 10h -14h
Horari resta de l'any: De dilluns a dissabte de 10h a 14h

Quadrícula w+m: Disseny i programació web