Newsletters

1/08/2011

Si no ho veieu correctament cliqueu AQUÍ

FESTES D'ESTIU A LES PLATGES DEL VENDRELL

El programa de festes de Coma-ruga, Sant Salvador, el Francàs i l'Associació Familiar Ferroviària arriba farcit de convocatòries i espectacles que seran del gust de tothom.

Les Festes d'Estiu d'aquest 2011 seran unes Festes amb el toc lluminós i optimista que ens aporten el sol i la platja, el descans i les vacances, que acostumen a ser protagonistes durant aquestes setmanes. Seran unes festes participatives, i alhora un excel•lent marc de relació i convivència entre els convilatans i les persones que ens visiten.

Podeu descarregar-vos el programa aquí.

FIESTAS DE VERANO EN LAS PLAYAS DEL VENDRELL

El programa de fiestas de Coma-ruga, Sant Salvador, El Francàs y la Associació Familiar Ferroviària llega llena de convocatorias y espectáculos que serán del agrado de todo el mundo.

Las Fiestas de Verano de este 2011 serán unas fiestas con el toque luminoso y optimista que nos aportan el sol y la playa, el descanso y las vacaciones, que acostumbran a ser protagonistas durante estas semanas. Serán unas fiestas participativas, y al mismo tiempo un excelente marco de relación y convivencia entre ciudadanos y las personas que nos visitan.

Puede descargar el programa aquí.

SUMMER FESTIVITIES ON THE BEACHES OF VENDRELL

The festivities programme of Coma-ruga, Sant Salvador, el Francàs and the Family Railway Association include many shows and events that can be enjoyed by everyone.

The 2011 Summer Festivities have that touch of light and optimism that is provided by sea and sand and the customary relaxing, holiday atmosphere of the next few weeks. These Festivities will be especially participative, creating an excellent backdrop for establishing a festive and happy exchange and co-existence between local inhabitants and all those who have decided to pay us a visit.

You can download the program here.

AULA AQUÀTICA DE LA RESERVA MARINA DE LA MASIA BLANCA

L'Aula Aquàtica es una activitat que es compon d'una exposició divulgativa sobre la reserva marina i d'un documental que en complementa els coneixements. Després, es pot practicar snorkeling a la Reserva marina de la Masia Blanca, on es pot gaudir d'un ampli calidoscopi de flora i fauna.

Més informació: www.elvendrellturistic.com

AULA ACUÁTICA DE LA RESERVA MARINA DE LA MASIA BLANCA

Aula acuática es una actividad que se compone de una exposición divulgativa sobre la reserva marina y de un documental que complementará la información expuesta. Después, se podrá practicar snorkeling en la Reserva marina de La Masia Blanca, donde se podrá disfrutar de un amplio calidoscopio de flora y fauna.

Más información: www.elvendrellturistic.com.

THE AQUATIC CLASSROOM AT LA MASIA BLANCA MARINE RESERVE

The Aquatic Classroom is an activity that is comprised of an educational exhibition about the marine reserve and a documentary that complements the exhibited information. Afterwards, you can snorkel at La Masia Blanca and enjoy a veritable kaleidoscope of flora and fauna.

Further information: www.elvendrellturistic.com

Patronat Municipal de Turisme | Av. Brisamar, 1 | Tel. 977 68 00 10
informacio@elvendrellturistic.com | www.elvendrellturistic.com

TripadvisorTrivago
Mapa Vendrell
QR Sant Salvador QR Coma-ruga QR El Francàs
=
ISO 9001 - 14001
Infocultura - Agenda cultural

Galeria de fotos

Turisme del Vendrell
(© 2002 - 2021)
Av. Brisamar, 1 - Tel. 977 68 00 10
informacio@elvendrellturistic.com
Veure mapa de localització
Coords: N 41º 10. 952' E 001º 31. 319'

Horari d'estiu (15/06 - 15/09): De Dilluns a Dissabte de 10h -14h / 17h - 20h - Diumenges i festius de 10h -14h
Horari resta de l'any: De dilluns a dissabte de 10h a 14h

Quadrícula w+m: Disseny i programació web