TripadvisorTrivago
Mapa Vendrell
Enquesta / Encuesta /Survey / Enquête
QR Sant Salvador QR Coma-ruga QR El Francàs
ISO 9001 - 14001
Infocultura - Agenda cultural

Galeria de fotos

NotíciesUna temporada més el circuit de l’Open BTT Tour comença al Vendrell

Una temporada més el circuit de l’Open BTT Tour comença al Vendrell

El proper diumenge 10 de març, a les 9 h, començarà una nova aventura de l’Open BTT Tour El Vendrell.

L’escenari d’inici serà la zona de les instal·lacions esportives de l’avinguda del Camp d’Esports i es preveu que hi participin unes 500 persones. Una edició més, Open Natura i el club vendrellenc Runnbikes Team han preparat uns recorreguts amb un gran atractiu.

Aquest any, en la seva 14a edició, es farà un circuit de 22 quilòmetres, de nivell baix i a l’abast de tothom; un de 46 quilòmetres, de nivell mitjà, i un de 68 quilòmetres, de nivell alt. A diferència d'altres anys, en aquesta edició hi hauran punts de control per fer els passos als següents circuits. A l’arribada, tots els participants rebran obsequis i gaudiran d’una botifarrada per recuperar les forces.

Una altra novetat en aquesta 14a edició és que qui completi totes les proves del calendari Open BTT Tour rebrà el mallot finisher de “7 proves, 7 reptes”.

Per a la prova del Vendrell, enguany, també es compta amb la col·laboració de la botiga Big Bikers.

Més informació i inscripcions: https://www.clubbtt-opennatura.com/circuit-open-btt-kenda-2019/el-vendrell-10-mar%C3%A7/
FOTO: Club Open Natura


Milloren les dades de satisfacció dels usuaris de les platges del Vendrell

Milloren les dades de satisfacció dels usuaris de les platges del Vendrell

Entre el 23 de juliol i el 10 d’agost del 2018 es va realitzar una campanya d’enquestes per tal de conèixer la valoració dels serveis i equipaments que ofereix la zona de bany en cadascuna de les platges del Vendrell (Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs).

Aquesta recollida d’informació dels usuaris i banyistes de les platges és un dels pilars en què la certificació de qualitat ISO 9001.2015 basa les seves estratègies de millora continuada.

A l’any 2018, les mitjanes de satisfacció han estat millor que en les dues darreres temporades, que és quan es van començar a fer les enquestes.

En global, un 88,67% dels enquestats estan satisfets amb els serveis i equipaments de les platges, un 15,86% més respecte a l’any 2017.

La diferència més alta en valoració positiva ha estat per a la platja del Francàs amb un augment del 24,65% de satisfacció. Això es deu al fet que al 2017 aquesta platja va tenir una pèrdua de sorra en plena temporada de bany, per la qual cosa es va puntuar amb valors més baixos per part dels usuaris. L’aportació de 6.000 m3 de sorra al maig del 2018 es va mantenir durant tota la temporada d’estiu i els banyistes van fer-ne una millor puntuació.

Sobre una puntuació de 5, l’accessibilitat està valorada amb una mitjana de 4,01 (+0,33 respecte al 2017), l’estat de la sorra amb una mitjana de 3,87 (+0,26 respecte al 2017) i l’estat de l’aigua amb una mitjana de 4,01 (+0,59 respecte al 2017).

El regidor de Platges, Josep Marrasé, valora positivament aquests resultats de l’enquesta i ha explicat que “durant tot l’any es treballa perquè les platges estiguin en condicions i, de cara a la temporada d’estiu 2019, ja s'ha presentat el Pla d'Usos. Pel que fa a la problemàtica de la regressió de la línia de costa, també s’està parlant amb el Ministeri de Costes sobre la programació de reposició de sorra en les zones més sensibles, restant a l’espera dels resultats de l’estudi que s’està fent sobre la dinàmica litoral a la nostra zona. D’altra banda, en relació al reconeixement de la qualitat ambiental i dels serveis de les platges, l'any passat es van fer les primeres certificacions d'adaptació a la nova norma del sistema de gestió integrat ISO 14001:2015 i ISO 9001:2015, i en aquests moments s’està fent la tramitació per a la renovació de les tres banderes blaves”.


S’inicia la valoració d’ofertes presentades per les empreses interessades en la contractació dels treballs tècnics de la reurbanització del centre de Coma-ruga

S’inicia la valoració d’ofertes presentades per les empreses interessades en la contractació dels treballs tècnics de la reurbanització del centre de Coma-ruga

Avui dijous 14 de febrer s’ha iniciat el procés de valoració de les ofertes presentades per les empreses, en relació al procés de contractació dels treballs d’intervenció tècnica de la intervenció urbanística del centre de Coma-ruga, vinculats al projecte FEDER.Mitjançant la celebració d’aquest contracte, es prestarà la totalitat dels serveis d’intervenció tècnica, corresponents a les obres d’urbanització del centre de Coma-ruga, inclosa la rehabilitació de l’Estany, en l’àmbit previst en el projecte aprovat pels fons FEDER “Recuperació i dinamització de l'espai públic i elements patrimonials del centre urbà de Coma-ruga com a elements estratègics de foment de l'activitat turística i econòmica”.Els serveis a contractar són:

Fase de redacció de documents tècnics:
-Estudi geotècnic
-Redacció de projecte bàsic i executiu
-Pla de control de qualitat
-Estudi de seguretat i salut en el treball

Fase d’execució de les obres:
-Direcció de les obres
-Direcció d’execució material de les obres i control de qualitat
-Coordinació de seguretat i salut

Comprèn l’actuació d’urbanització d’una superfície d’aproximadament 9.900 m2 situats al bell mig del nucli urbà de Coma-ruga i envoltat pels carrers de Josep Pla i de l’Arc de Berà, i les avingudes del Balneari i de la Generalitat. La urbanització comprèn diverses zones: Edifici Tabaris, Estany i Plaça Germans Trillas.

S’han presentat 3 empreses interessades.

El 50% del pressupost de licitació (IVA exclòs) d’aquest contracte és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

02 14 logos feder webDe forma paral·lela, l’Ajuntament del Vendrell iniciarà properament l’Estudi d’alternatives a la circulació i l’estacionament per a la mitigació dels efectes sobre el trànsit produïts per les accions previstes a la urbanització del centre de Coma-ruga inclòs al projecte cofinançat pel FEDER i el seu entorn immediat. El seu objectiu és l’estudi de circulació i de diverses alternatives per a reorganitzar la circulació de vehicles i l’espai d’aparcament afectat per la vianalització d’alguns dels espais urbans (carrers i places) del centre de Coma-ruga, que es preveu a la intervenció urbanística. Posteriorment, i en base al resultat d’aquest Estudi, es decidiran les accions concretes a portar a terme.


El Vendrell ho té tot a punt per viure “Un Carnaval de pel·lícula”

El Vendrell ho té tot a punt per viure “Un Carnaval de pel·lícula”

Aquest dimarts s’ha presentat en roda de premsa el programa d’actes del Carnaval al Vendrell, que es concentra, fonamentalment, en dos dies: el dijous 28 de febrer i el divendres 1 de març. Cal dir que enguany la programació s’emmarca en un pack conjunt dels carnavals del Penedès Marítim (El Vendrell, Calafell i Cunit), que han coordinat les seves rues perquè no es solapin i garantir així una major participació a totes elles. Alhora, aquests tres municipis han presentat un paquet turístic, en col·laboració amb el Gremi d'Hostaleria i Restauració del Baix Penedès, que inclou les dues nits d'allotjament del divendres 1 i dissabte 2 de març, els esmorzars, el dinar i el sopar de dissabte. El preu per persona és de 130€, i inclou també una entrada a la discoteca Vip's de Calafell.


Carnaval infantil


Pel què fa al programa d’actes del Vendrell, aquest s’encetarà el dijous 28 de febrer, a les 17.30h, quan es donarà inici al Carnaval infantil, a la plaça Vella. A aquesta hora es repartirà una xocolatada, i cap a les 18h, hi haurà concert amb el grup XIULA. El seu espectacle, en versió big band és fresc, atrevit i “canyeru” i amb ell faran interactuar a tothom qui es deixi, cantant els seus grans hits “Verdura i Peix”, “Polls” i “T’estimo bastant”. En acabar, es donarà pas a l’arribada del Rei Carnestoltes, a càrrec del Grup de Teatre Inestable del Vendrell.


Rua de Carnaval

La Rua del divendres 1 de març s’avançarà mitja hora per tal de coordinar-se amb la de Segur de Calafell. L’inici, doncs, enguany serà a les 19 h.

De forma prèvia, a les 18.45 h, a la Ctra. de Sant Vicenç (entre el carrer Montagut i el carrer Transversal), tal com es va fer l’any passat, el REI CARNESTOLTES donarà el tret de sortida a la Rua.

Tot seguit, la RUA DE CARNAVAL iniciarà el recorregut i a la Ctra. de Sant Vicenç (entre el carrer Montagut i el carrer Transversal) serà la zona de lluïment per a les carrosses i participants i on el jurat valorarà els diferents premis.

Com a novetat, el REI CARNESTOLTES i els seus acompanyants encapçalaran la Rua i faran tot el recorregut.

Una altra novetat serà que el REI CARNESTOLTES farà una parada a l’avinguda Jaume Carner, a l’alçada de les Ceràmiques Poblet, on ens sorprendrà amb el seu espectacle.

Tots els espectacles del REI CARNESTOLTES aniran a càrrec del GTIV (Grup de Teatre Inestable del Vendrell).

Pel què fa al recorregut de la Rua, es manté el mateix que l’any passat, quan va incorporar alguns canvis per fer-lo més ample i segur tant per al públic com per als participants. En concret, aquest serà: C/ Flors (concentració), av. Camp d’Esports, av. Baix Penedès, ctra. Sant Vicenç (espectacle), av. Sant Vicenç, av. Jaume Carner (espectacle i reagrupament), c/ Cerdanya, plaça del Mercat, c/ Prat de la Riba i La Rambla.

Les inscripcions per a la Rua es tanquen aquest proper divendres 15 de febrer amb un límit inicial establert de 40 carrosses i 15 comparses. Tot i això, hores d’ara ja s’ha hagut d’ampliar per no deixar cap grup fora i de moment, hi ha inscrites 44 carrosses i 6 comparses, el què representa un total de 5.150 participants, superant ja els 4.900 de l’any passat. Això sí, les carrosses afegides a les places previstes no tenen garantida la subvenció. En el cas que no es presentin més comparses, la part de subvenció que hi estava destinada es passaria a les carrosses.

Precisament, en l’apartat de subvencions enguany hi ha novetat, ja que aquestes s’apugen una mica. Així, les carrosses rebran una subvenció de 220 € (180 € al 2018) i les comparses que van sense carrossa rebran 80 € (50 € al 2018).

Pel què fa als premis, tots els grups participants (carrosses i comparses) podran optar als següents premis (els mateixos de l’any passat):

• 1r premi carrossa local: 300 €
• 2n premi carrossa local: 150 €
• 1r premi carrossa visitant: 300 €
• 2n premi carrossa visitant: 150 €
• Premi a la millor coreografia: 150 €
• Premi a la millor disfressa: 150 €

Els premiats seran anunciats en acabar la Rua a través de les xarxes socials de la Regidoria de Cultura i Festes i rebran la comunicació del premi per correu electrònic el dilluns següent.

El jurat estarà format per Eva M. Serramià Rofes, Regidora de Cultura i Festes; un Administrador de Santa Anna 2019; professionals del món de la dansa com Míriam Buitrago i Encarna Rodríguez, i d’altres disciplines com ara els carrossaires Sergi Gonzalez i Pep Costa i les modistes Carme Gené i Manoli Carvajal.

Al programa d’actes també es recullen les activitats de Carnaval organitzades per diverses entitats del municipi.


La Cursa Social del Baix Penedès presenta novetats

La Cursa Social del Baix Penedès presenta novetats

La Penya Ciclista Baix Penedès impulsa una escola de ciclisme comarcal

El proper diumenge 17 de febrer, a partir de les 10 del matí, a la carretera del Doctor Robert, tindrà lloc la sortida neutralitzada de la IX Cursa Social del Baix Penedès, i s’estima que l’arribada dels primers corredors es produeixi al voltant de les 11:45 h, a l’avinguda de Jaume Carner.A la presentació, que va tenir lloc ahir, al matí, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, el director de la cursa, José Rodríguez, va explicar que el recorregut és de 77 quilòmetres, que consta de 3 voltes per diversos municipis de la comarca i que la sortida oficial es produirà a la carretera de Valls, a l’altura de la benzinera del Polígon La Cometa.

Les dues primeres voltes tenen el mateix recorregut sempre passant, a cada final de volta, pel Vendrell. I la tercera, i última volta, és diferent, a que, com en anys anteriors, es puja el Coll de Santa Cristina. Aquest port de muntanya és curt (4 km) i està catalogat de tercera categoria amb un desnivell mitjà del 4% i amb un màxim, en alguns punts, del 8%. Però als ciclistes se’ls farà dur perquè aniran amb les pulsacions molt altes, perquè a les dues primeres voltes hauran rodat per sobre dels 40 km/hora i l’adrenalina estarà al màxim. Un cop superat el port, passant per l’arc del Premi de la Muntanya, giraran cap a la Juncosa de Montmell amb l’objectiu de col·locar-se bé per fer la baixada cap a la Bisbal del Penedès, que es preveu que sigui a un ritme trepidant i amb atacs de cara a fer una escapada i arribar al final amb opcions de victòria.

Pel que fa a les novetats de la cursa, una és que a la segona volta hi haurà un premi de meta volant al seu pas per la Bisbal del Penedès. Una altra és que a la meta d’arribada s’ha allargat 250 metres perquè hi pugui haver un bon sprint, a l’estil de les tres grans voltes europees (Giro d’Itàlia, Tour de França i Vuelta d’Espanya), en què els corredors puguin lluitar per emportar-se la cursa i, alhora, oferir més espectacle als espectadors que estiguin en aquest tram final. I la tercera és que es comptarà amb el camió podi de la Volta a Catalunya per donar més rellevància a l’esdeveniment esportiu.


Escola de Ciclisme Baix Penedès

D’altra banda, també es va aprofitar l’ocasió per presentar la creació d’una escola de ciclisme comarcal. El director de l’Escola de Ciclisme Baix Penedès serà Joan Vidal, una persona amb molta experiència en aquest àmbit.

S’està arribant a un acord entre la Penya Ciclista Baix Penedès i l’Ajuntament del Vendrell per habilitar alguns carrers de la urbanització Botafoc, que actualment no estan edificats i tancats al trànsit, com a circuit d’entrenament. Mentre no es disposi d’aquest espai, el president de la Penya, Javier Ornia, està en converses amb el Karting Vendrell, i també amb l’Ajuntament de Calafell, per disposar de circuits provisionals. També s’està negociant amb Autocars Penedès per fer els trasllats dels infants des de les diferents escoles cap als circuits.

El diumenge 17 de febrer, coincidint amb la IX Cursa Social Baix Penedès, durant tot el matí, a la Rambla del Vendrell, hi haurà una carpa de Decathlon que deixarà de forma gratuïta bicicletes sense pedals perquè els més petits practiquin en un circuit improvisat.

Es tracta d’un gran projecte per al Baix Penedès i s’espera la implicació dels 14 ajuntaments de la comarca per al seu èxit.

Per a més informació, cal adreçar-se al telèfon 608 40 16 07 (Joan Vidal).

El regidor d’Esports, Ferran Trillas, convida tothom a gaudir de la Cursa Social del Baix Penedès i anima els més joves del Vendrell i de la comarca a practicar aquest esport sota la supervisió d’entrenadors d’aquesta nova escola de ciclisme.


La convocatòria artística per al BPFest d’aquest 2019 estarà oberta fins el 25 de febrer

La convocatòria artística per al BPFest d’aquest 2019 estarà oberta fins el 25 de febrer

El 4 de maig arribarà la segona edició del BPFEST al Vendrell amb l'objectiu de ser la gran festa musical del Baix Penedès. El BPFest és un festival de proximitat amb diferents escenaris a peu de carrer, música en directe i amb totes les activitats gratuïtes, organitzat per l’Associació de músics del Baix Penedès (AMBP) i la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Vendrell.

La convocatòria artística per actuar dins la programació del festival està oberta fins al 25 de febrer. Les bandes i grups interessats a participar-hi es poden adreçar al web del festival www.bpfest.cat, on hi ha tota la informació i el formulari d’inscripció. El dia 4 de març es farà pública la selecció d'artistes que actuaran al festival. Dins de la selecció de propostes hi haurà tant grups del Baix Penedès com formacions d'arreu del territori.

L’organització del festival té la voluntat d’oferir una programació diversa tant en estils com en trajectòria, amb propostes emergents i amb formacions consolidades. Tot plegat, pensat tant per un públic general i familiar com professional.

EL BPFest Pro

El BPFest PRO forma part de la programació del Festival; es un espai obert a professionals del sector, programadors, músics, mànagers, promotors i interessats amb el món musical. Es programaran xerrades i una taula rodona, així com dues masterclass per a músics. L’objectiu principal d’aquest espai és dinamitzar el sector musical i cultural, així com establir sinergies i nous contactes.

Vols format part de l’equip de voluntaris?

Des de l'organització es fa una crida per a trobar voluntariat per al BPFest: només cal ser major de 16 anys i voler viure l'experiència d'estar dins d'un festival sent partícip en les diferents tasques de l'organització.

Continuar llegint » https://bpfest.cat/


El 8è Torneig Cruyff Court del Vendrell se celebrarà amb un camp totalment renovat

El 8è Torneig Cruyff Court del Vendrell se celebrarà amb un camp totalment renovat

El proper dissabte 9 de març, en un camp de futbol Cruyff Court de Mas d'en Gual totalment renovat, tindrà lloc la 8a Edició del Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court Campions El Vendrell.Els equips guanyadors del Vendrell, femení i masculí, es classificaran per jugar les semifinals que se celebraran a Reus al mes de maig, en què també hi participaran els guanyadors de la ciutat que les acollirà, de Vilanova, de Mollerussa i de Sant Guim. Els guanyadors de les semifinals aniran a la fase final que, com cada any, es farà a Igualada, al mes de juny.
Remodelació del camp de futbol Cruyff Court del Vendrell

El passat mes de desembre, l'Ajuntament del Vendrell va arribar a un acord amb la Fundació Cruyff per fer una remodelació de la pista Cruyff Court ubicada a Mas d'en Gual.

Concretament, es farà una substitució de la gespa artificial i una rehabilitació de la tanca perimetral. Ja s’ha procedit a la retirada de la gespa artificial que hi havia i està previst que l’actuació finalitzi aquest mes de febrer, per tenir-ho tot a punt per acollir el Torneig Cruyff Court del dissabte 9 de març.

El cost de la remodelació és de 46.454,42 euros i va a càrrec de la Fundació Cruyff.


Noves rutes teatralitzades per la Via Augusta

Noves rutes teatralitzades per la Via Augusta

La Comissió del Patrimoni del Vendrell de l’Institut d’Estudis Penedesencs i la Regidoria de Cultura del Vendrell organitzaran per als propers mesos diverses rutes teatralitzades per la Via Augusta. La ruta s’ofereix per als diumenges 17 de febrer, 24 de març, 19 de maig, així com per al dissabte 27 d’abril.

El lloc de trobada pels participants serà al davant l’edifici dels Jutjats del Vendrell, per anar a l’inici del Camí Ral. La sortida tindrà lloc a les 10.30 h i l’activitat tindrà una durada de 90 minuts, aproximadament. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia (fins a les 14 h del divendres anterior al dia de la visita) a la Regidoria de Cultura del Vendrell (la Rambla, 24), 977 66 56 84 o a [email protected] S’haurà d’especificar el dia, el nombre de persones, el telèfon i un correu electrònic de contacte.

El preu de l’activitat és de 5 € per persona (que es pagaran en el moment de la visita). Cal portar calçat adequat per a terreny irregular. La ruta no és apta per a mobilitat reduïda. Mínim 5 persones.

La Via Augusta

Quan els romans van arribar a la península Ibèrica l’any 218 aC, es van trobar un territori que ja tenia una xarxa viària (Via Heraclea).

L’emperador August va reestructurar aquesta via i la va ampliar, la va marcar amb fites (mil·liaris), va construir-hi ponts i la va organitzar de tal manera que els viatgers poguessin descansar al llarg del trajecte. A partir d’aquesta reforma, el camí va ser conegut amb el nom de Via Augusta.

Amb el pas dels segles, el camí es va continuant utilitzant fins arribat ben bé el segle XX. En l’època medieval es va convertir en camí Ral, que eren les rutes concedides i afavorides pels reis (camí Reial). Posteriorment, un cop construïdes les carreteres asfaltades, el camí Ral va servir per arribar als diferents camps de conreu.

Amb aquesta ruta que es presenta es vol oferir la possibilitat de tornar a viure la sensació de transitar per un d’aquests camins, amb l’afegit d’anar coneixent, mentrestant, la seva història i el seu desenvolupament al llarg de tants segles.


Josep Lluís Fernández guanya el Concurs de Mestres Xatonaires del Vendrell

Josep Lluís Fernández guanya el Concurs de Mestres Xatonaires del Vendrell

Aquest diumenge 3 de febrer, a la Rambla, es va celebrar la Xatonada Popular del Vendrell, una cita gastronòmica plenament consolidada i que un any més va reunir molt de públic interessat en aquest plat típic i també en l’ampli programa d’activitats paral·leles organitzades al seu voltant. D’aquest, com ja és tradició, en destacava el 33è Concurs de Mestres Xatonaires, la 32a Exhibició de Xatonaires Infantils, la 26a Fira de productes alimentaris naturals i artesanals i el 3r Xató Experience.

El guanyador d’aquesta edició del Concurs de Mestres Xatonaires va ser el vendrellenc Josep Lluís Fernández Palau. La segona classificada va ser Marta Peraire Orcal, del Vendrell, i la tercera, Montserrat Plasa Rosell, també del Vendrell. El quart lloc del concurs va ser per Xavier Cugat Peribáñez, del Vendrell, el cinquè per Asun Ametller Cuadra de Calafell i el sisè per Rafaela Güixens Jauset, del Vendrell.

A l’Exhibició de Xatonaires Infantils hi van participar 150 nens i nenes que havien fet els cursets “Aprèn a fer xató”, entre els quals es va sortejar una XBox One S + 3 jocs, gentilesa de Telelux; una partida i sopar menú per a dues persones, gentilesa de Bowling El Vendrell, i un lot de productes alimentaris, gentilesa de Bertiz El Vendrell.

Durant el matí, es van exhaurir les 1.200 degustacions de xató. També hi va haver tallers com ara “D’on ve el què mengem. Plantem els ingredients del xató”; una àrea de jocs i inflables, una trobada de plaques de cava i la ruleta benèfica, que enguany va anar a càrrec d’ARDA (Asociación de Rescate y Defensa Animal) i en la qual es van recaptar 531euros.
A l’espai Xató Experience, un espai creat el 2017 per experimentar amb el xató i donar-lo a conèixer, va tenir lloc un maridatge de xató i vins de la DO Penedès, a càrrec de l’enòleg Xavier Barba amb una cinquantena de participants. Enguany, la DOP Siurana també va tenir el seu espai amb el taller “Has begut oli?” i amb altres tasts relacionats amb el xató, amb una cinquantena d’assistents cadascun.

Ja el dissabte 2 de febrer, al matí, també es van fer actes previs a l’espai Xató Experience, com el taller "Arqueovitis: l'arqueologia del vi", per nens i nenes a partir de 5 anys, el taller familiar “Cercle de percussió comunitari” o el taller “El wrap xatonaire”, a càrrec de la xef Ada Parellada, amb una trentena de participants.
El regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez, ha valorat molt positivament el desenvolupament de tot un cap de setmana “en què s’han pogut viure diferents experiències al voltant del xató del Vendrell”. Martínez ha ressaltat també l’alta afluència de visitants a la Xatonada de diumenge als què, malgrat el fred, el sol va acompanyar durant tot el matí.
Aquest any, a més, també s’ha pogut participar en un concurs d’Instagram amb fotos de les activitats amb el hashtag #xatonadaelvendrell2019. Els guanyadors es faran públics el divendres 8 de febrer. El primer classificat podrà escollir entre un val per una partida d’experiència de realitat virtual, gentilesa d’Escapàstic, i un val per una partida de bitlles i un menú sopar, gentilesa de Bowling El Vendrell. El segon premiat obtindrà l’altre regal.

D’altra banda, del 7 al 17 de febrer, tindrà lloc la 1a Ruta de Tapes Xató Experience, organitzada pel Gremi d'Hostaleria del Baix Penedès i l’Associació de Comerciants del Vendrell (CIT), amb el suport de l’Ajuntament del Vendrell, en la qual els establiments que hi participen oferiran tapes creatives relacionades amb el xató acompanyades per una copa de vi DO Penedès pel preu de 3 euros.


Les Anxovetes, havaneres 100% femenines a l’Auditori del Tívoli aquest dissabte

Les Anxovetes, havaneres 100% femenines a l’Auditori del Tívoli aquest dissabte

El proper espectacle del Temporada arriba el proper dissabte en clau femenina, amb un gènere musical marcadament mediterrani, amb el grup Les Anxovetes.

Les Anxovetes no només duen a terme les cantades d'havaneres estivals, sinó que ara representen un nou espectacle, íntim, recollit, de caràcter genuïnament mediterrani, compost majoritàriament per temes propis creats i cantats en clau de dona, que prenen el gènere tradicional de l'havanera com a punt de partida per anar molt més enllà, i fins i tot allunyar-se'n, reforçant, revisant i ampliant el repertori de cançons marineres i combinant cançons pròpies i inèdites amb cançons populars, totes lligades amb un fil conductor que explica històries del mar amb veu de dona.

Les entrades pel concert a l'Auditori del Tívoli es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), i a través del portal www.ticketea.com.

LES ANXOVETES '(d)ones'
Dia: Dissabte 2 de febrer
Lloc: Auditori del Tívoli
Hora: 20.30 h
Entrada: 13 €
Entrada amb descompte: 10 €Turisme del Vendrell
(© 2002 - 2019)
Av. Brisamar, 1 - Tel. 977 68 00 10
[email protected]
Veure mapa de localització
Coords: N 41º 10. 952' E 001º 31. 319'

Horaris: De dilluns a dissabte de 10h a 20'30h | Diumenges i festius de 10h a 14h

Quadrícula w+m: Disseny i programació web