TripadvisorTrivago
Mapa Vendrell
Enquesta / Encuesta /Survey / Enquête
QR Sant Salvador QR Coma-ruga QR El Francàs
ISO 9001 - 14001
Infocultura - Agenda cultural

Galeria de fotos

NotíciesSessió informativa sobre el Catàleg del Paisatge del Penedès

Sessió informativa sobre el Catàleg del Paisatge del Penedès

L’Observatori del Paisatge de Catalunya està coordinant el Catàleg de paisatge del Penedès, una eina imprescindible per integrar el paisatge en el Pla territorial parcial del Penedès que està elaborant la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. El Catàleg ajudarà a conèixer millor com és el nostre paisatge i a pensar, entre tots, com volem que sigui en el futur.Per preparar el Catàleg de paisatge, és indispensable la col·laboració de tots els penedesencs i penedesenques. És per això que entre l’Observatori del Paisatge i la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme del Departament de Territori i Sostenibilitat hem organitzat quatre sessions informatives on s’explicarà què és un catàleg, es presentaran treballs preliminars i, sobretot, s’explicaran les diverses maneres que hi ha per col·laborar en la seva elaboració. Una de les principals eines per col·laborar-hi és aquesta enquesta a través del web: https://catalegpenedes.typeform.com/to/sceKnyLes quatre sessions se celebraran els dies 12, 13, 14 i 15 de juny als següents espais:

12 de juny: Museu Molí Paperer. C/Pau Casals, 10 (Capellades)

13 de juny: Museu Pau Casals. Avinguda Palfuriana, 67. Sant Salvador (El Vendrell)

14 de juny: Casal d’entitats. Carrer de Marc Mir, 15. (Sant Sadurní d’Anoia)

15 de juny: Masia d’en Cabanyes. Camí ral, s/n (Vilanova i la Geltrú)

Cada sessió començarà a les 19:00h i la durada prevista és d’una hora.

Es convida a tothom a assistir i participar en aquestes sessions, i és demana la col·laboració en tot el procés de difusió del Catàleg de paisatge.
Web amb informació de tot el procés d’elaboració del Catàleg de paisatge del Penedès: paisatgepenedes.cat
Enquesta a través del web: https://catalegpenedes.typeform.com/to/sceKny
Correu electrònic on podeu adreçar preguntes, suggeriments i aportar treballs, estudis i altra informació que pugui ser d’utilitat per elaborar el Catàleg: [email protected]

Continuar llegint » http://paisatgepenedes.cat/


Taller infantil al Museu Deu: Mites i llegendes als mosaics de Coma-ruga

Taller infantil al Museu Deu: Mites i llegendes als mosaics de Coma-ruga

Aquest proper divendres 8 de juny, a les 17.30h, el Museu Deu del Vendrell organitza un taller infantil, la finalitat del qual és introduir als més petits en l’art del mosaic, un llenguatge artístic força desconegut i que decora part del mobiliari urbà vendrellenc. Portarà per títol “Tessel·la a tessel·la. Mites i llegendes als mosaics de Coma-ruga”.

El Museu Deu, conjuntament amb la Regidoria de Turisme del Vendrell, a través de visites comentades per a públics diversos -entre ells el familiar- difon habitualment la història del barri marítim de Coma-ruga. Aquestes visites mostren especial interès en l’obra musivària que allí s’hi troba. Un any més, aquest estiu es duran a terme aquestes rutes patrimonials: en concret, es duran a terme tots els dijous a partir de les set del vespre.

Es tracta de les obres de l’artista egarenc Santiago Padrós, que es poden veure a la façana del Cinema Teatre Brisamar, a l’església de Sant Ramon o el vestíbul de l’hotel Brisamar. Padrós també va decorar l’interior de l’antiga piscina del Club Tabaris o la façana de l’últim balneari històric. Aquestes obres relaten mites que el Museu Deu vol explicar per tal d’aprofundir en la tècnica que utilitzava l’artista català.

El taller “Tessel·la a tessel·la. Mites i llegendes als mosaics de Coma-ruga” està adreçat a nens i nenes d’entre 3 a 11 anys, i les reserves s’han de fer a través del correu [email protected] o bé trucant al telèfon 977666308. El preu per participar-hi és d’1€.

Per a més informació:
Museu Deu. Plaça Nova, 6.
977666308. www.museudeu.com / [email protected]


El Vendrell se suma al Festival EVA, En Veu Alta

El Vendrell se suma al Festival EVA, En Veu Alta

L’EVA, En Veu Alta, és un festival de narració i tradició oral que es va iniciar el 2005 i que aquest any s’hi suma el Vendrell juntament amb altres quatre municipis del Baix Penedès.

Bàsicament, la programació de l’EVA és per a adults amb algunes pinzellades que tiren cap als familiars. La singularitat és que les actuacions es fan en espais escènics no convencionals, on el mateix decorat natural fa d’escenografia.
Els actes programats al Vendrell, que tindran lloc el dissabte 9 de juny, són els següents.


Per a un públic familiar


D’11 a 14 h, a la plaça Vella, Carro de contes, a càrrec de Diana Kerbelis. Es tracta d’un carro carregat de contes que permet viure històries màgiques i sorprenents. És gratuït i té una aforament limitat a 15 persones. Les reserves es poden fer al mateix carro el dia de l’espectacle o, de forma prèvia, al correu electrònic [email protected] i al telèfon 672 35 95 15.


A les 18 h, a la plaça de les Garrofes, La república dels contes, a càrrec de Jordi Font. Espectacle que et transporta a un lloc ple de màgia, ple de llibertat, on qualsevol història es pot fer realitat. Paral·lelament, es podrà veure com el Col·lectiu Gargot del Penedès fa il·lustracions de l’espectacle. És gratuït.


Per a un públic adult
A les 19 h, a la Biblioteca Pública Terra Baixa, Llibràlegs, a càrrec de Meritxell Yanes i Cristina Cervià. Els espectadors assisteixen a una conversa entre dos actors i els seus respectius personatges enmig d’una biblioteca en què els llibres i la paraula són protagonistes. El preu de l’entrada és de 3 euros i es pot comprar de forma anticipada a la Regidoria de Cultura (tel. 977 66 56 84).


A les 22:30 h, al Centre cívic L’Estació, Peccatum, a càrrec de Toni Gomila i Catalina Florit. Pornorondalles, retalls i bocins dels nostres contes més populars recollits per mossèn Alcover i servits en clau d’humor. El preu de l’entrada és de 3 euros i es pot comprar de forma anticipada a la Regidoria de Cultura (tel. 977 66 56 84).

La programació completa es pot consultar al web: www.enveualta.com

Vídeo promocional del Festival EVA Penedès 2018: https://www.youtube.com/watch?v=9mA86QaG_HQ


L’Auditori del Tívoli acollirà aquest divendres un concert-homenatge al graller Jaume Vidal i Vidal

L’Auditori del Tívoli acollirà aquest divendres un concert-homenatge al graller Jaume Vidal i Vidal

Aquest proper divendres 8 de juny, a les 20:30 hores, l’Auditori del Tívoli acollirà un concert commemoratiu dels 100 anys del naixement del graller Jaume Vidal i Vidal a càrrec del grup de gralles QuatreQuarts (Jaume Aguza i Jordi Mestres, gralla dolça, Pau Puig, gralla baixa i Daniel Carbonell, gralla subbaixa) Un acte que està organitzat per l’Associació dels Amics de l’Orgue, en el qual s’estrenaran les variacions i els arranjaments encarregats sobre músiques de l’homenatjat.

De fet, aquestes composicions quedaran recollides en un llibre que es podrà adquirir el mateix divendres per un preu de 10€.Jaume Vidal i Vidal (El Vendrell, 1918-1996) va ser músic, mestre graller i compositor de músiques per a gralla, i era conegut com a Jaume Vidal “Carboner” perquè el seu pare es dedicava a la venda de carbó. Va centrar els seus esforços a dignificar la gralla i a equiparar-la amb altres instruments de vent.


Tal i com ha recordat en la presentació del concert la directora de l’Arxiu Històric Comarcal del Baix Penedès, Nativitat Castejón, Jaume Vidal i Vidal va iniciar els seus primers estudis de música amb l’organista de la parròquia de Sant Salvador del Vendrell, Pau Gomis Font, i després, amb el professor de piano Joan Ivern Arans. Posteriorment, va completar la seva formació amb uns cursos al Conservatori de Música de Barcelona. En un principi, va començar a tocar el fiscorn, però finalment es va decidir pel trombó de vares. Cap el 1942 va fundar l’orquestra Rialto amb altres músics vendrellencs i el 1952 es va integrar a l’orquestra Bristol’s també com a instrumentista de trombó de vares. El 1944 es va iniciar en el món de la gralla gràcies al mestratge de Joan Mallofré Cañís, de renom “el Ros Camat,” i va començar a actuar a les festes majors amb Anton Mañé Mercader, conegut com “Ton de la Gralla”; més endavant, el grup graller es va ampliar amb la incorporació de Jaume Esteve, altrament dit “Casalta,” i Josep Sonet Ivern, de renom “el Peces.” El 1957 va deixar l’activitat de les orquestres per a dedicar-se plenament a la música popular i la gralla, una tasca que va culminar el 1975 amb la creació del grup Gralles del Baix Penedès.


D’altra banda, va tocar acompanyant el Ball de Bastons de l’Arboç i en fou el seu assessor musical entre 1976 i 1991. El 1980 va ensenyar a tocar la gralla a un grup de grallers de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, tot dedicant-li un himne. Posteriorment, a partir de 1982 també va tocar acompanyant el Ball de Bastons del Vendrell per al qual va composar diverses obres. Cal destacar que el 1984 va fundar la Cobla Primitiva del Vendrell, un sextet que interpretava música antiga de cobla.


Jaume Vidal “Carboner” va contribuir a la localització d’instruments i particel·les antigues, a la investigació de la tècnica de la gralla seca, tot mantenint la tradició de la confecció de les inxes de pala per a gralla que havia après del graller arbosenc Josep Amorós Marrugat. A més a més, són remarcables tant la seva tasca de formador de grallers com les composicions musicals per a ball de bastons, marxes, cercaviles, sardanes, ballets, himnes, i els arranjaments per a gralla de nombroses cançons populars i tradicionals que no falten en cap festa popular.


Tot aquest patrimoni musical s’ha conservat gràcies a la família Vidal-Alcalà, la qual el 2012 va decidir fer cessió en comodat del fons documental de Jaume Vidal i Vidal a la Generalitat de Catalunya. Actualment, aquest fons es troba dipositat a l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès, institució que vetlla per la conservació i la difusió de la seva obra, raó per la qual l’Arxiu Comarcal ha col·laborat amb els Amics de l’Orgue del Vendrell per a commemorar el centenari del naixement d’aquest cèlebre graller.Programa del concert “Homenatge a Jaume Vidal i Vidal”
1a part:
• Capritx Català. Isaac Albéniz (adaptació)
• Cocktail. Mov.1 i 2. Jerôme Naulais (adaptació)
• Suit Helènica. Pedro Iturralde (adaptació)


2a part:
Variacions i arranjaments sobre obres de Jaume Vidal i Vidal


• L’Amigo i la Polca de David Valera Ruiz
• L’Eduard i la Joana de Roger Conesa i Mathioux
• Els Falcons de Vilafranca d’Ivan Joanals i Ametller
• Polka de Lluís Giménez Rafecas
• Variacions sobre tres balls de bastons del Jaume Vidal de Carlota Baldrís Rafecas


Avui s’obren les inscripcions per als cursos de natació i per al Campus multiesport d’estiu

Avui s’obren les inscripcions per als cursos de natació i per al Campus multiesport d’estiu

A partir d’avui dilluns 4 de juny s’obren les inscripcions per als cursos de natació d’aquest estiu 2018, organitzats per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell. Aquests es duran a terme del 2 al 30 de juliol a la piscina de l’Avinguda del Camp d’Esports. Els cursets estan organitzats per quinzenes i s’ofereixen per a infants i també per a adults. Les inscripcions es poden fer a la mateixa piscina de l’Avinguda del Camp d’Esports.
D’altra banda, avui dia 4 s’obren també les inscripcions per al Campus multiesport d’estiu 2018, que organitza la regidoria d’Esports del 25 de juny al 7 de setembre. Aquest s’ofereix per a nens i nenes d’entre 4 i 14 anys i té com a objectiu principal que infants del Vendrell puguin gaudir durant les seves vacances escolars de l’esport, vist sempre des d’un vessant lúdic i formatiu.

La programació de les activitats es dissenya en 5 torns en els quals es treballaran, mitjançant el joc, la tècnica i la tàctica de diferents esports. El treball específic de cadascun dels esports es combinarà, en les franges d’edat més petites, amb activitats psicomotrius, tallers de manualitats vinculats als hàbits saludables i valors implícits a l’esport. D’altra banda, tots els grups realitzaran dues sortides per torn: una per l’entorn proper i una altra en la qual els nens i nenes tinguin la possibilitat d’iniciar-se en esports alternatius com la vela, l’escalada, etc.

Totes les activitats es desenvoluparan en l’ampli ventall d’instal·lacions esportives de les quals disposem al nostre municipi: pavelló municipal, pista d’atletisme, pistes de pàdel, pistes de tennis, piscina...
Les inscripcions per al Campus Multiesport s’han de fer al Consell Esportiu del Baix Penedès, ubicat a la Carretera de Sant Vicenç, 71. Les places són limitades.Més info: https://www.facebook.com/vendrellesports/

Continuar llegint » https://www.facebook.com/vendrellesports/


El Festival internacional de Música Pau Casals es promociona a París

El Festival internacional de Música Pau Casals es promociona a París

L'alcaldessa en funcions i regidora de Cultura i Festes, Eva M. Serramià, acompanyada pel gerent de l'Auditori Pau Casals, Oriol Toldrà, assisteix a Musicora París per promocionar el Festival internacional de música Pau Casals de la mà de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

Pel seu nivell i prestigi, el Festival internacional de música Pau Casals està tenint molt d'interès entre els artistes i les formacions musicals que visiten la cita francesa més important del sector de la música clàssica, que té lloc fins al 3 de juny a la Grande Halle de la Villette a París.

Nota de premsa de l'ICEC: http://icec.gencat.cat/ca/actualitat/noticies/detall/Noticia_Musicora18#


El 38è Festival Internacional de Música Pau Casals posa l’accent en els valors universals del Mestre de pau i democràcia

El 38è Festival Internacional de Música Pau Casals posa l’accent en els valors universals del Mestre de pau i democràcia

La programació de 8 concerts gira enguany en torn la temàtica “Casals i la Primera Guerra Mundial: l'inici de la lluita per la pau i la democràcia”. L’Auditori Pau Casals juntament amb l’Ajuntament del Vendrell i la col·laboració de la Fundació Pau Casals organitzen un any més una nova edició, la 38a, del Festival Internacional de Música Pau Casals, que tindrà lloc entre el 13 i el 24 de juliol.

El festival gira enguany entorn la temàtica “Casals i la Primera Guerra Mundial: l'inici de la lluita per la pau i la democràcia”. Un cop més, es vol reivindicar els valors universals de pau i democràcia que el Mestre va deixar com a llegat a través de la seva obra.

L’edició d’enguany, inclourà 8 concerts amb artistes tant de l’escena nacional cominternacional. El concert inaugural (14 de juliol) anirà a càrrec del tàndem format pels francesos Bruno Philippe (violoncel), Jerome Ducros (piano), Bertrand Lade (clarinet) i la soprano anglesa Nazan Fikret. Sota el títol “Beethoven i la gran escola romàntica alemanya!” interpretaran peces del compositor juntament amb altres de Schubert, Schumann i Brahms.

El seguirà l’anglès Steven Isserlis (16 de juliol), un dels violoncel·listes més destacats del seu país, actuarà al Festival acompanyat de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae i dirigits per Tomàs Grau, el seu director titular des de la fundació de la mateixa.

Repeteix al Festival la violinista Amandine Beyer, ja present en la seva programació en l’edició passada, acompanyada del seu conjunt Gli Incogniti (17 de juliol). Interpretaran en el concert “La nostàlgia del segle de les llums” i peces de compositors com Couperin o Marais.

Steven Isserlis fa doblet en l’edició d’enguany formant tàndem amb la pianista Connie Shih (18 de juliol). En el concert “El violoncel en temps de guerra” interpretaran peces de compositors de la talla de Bach, Schumann o Debussy.

L’organista de renom Gerhard Weinberger (19 de juliol) conduirà el concert “Grandesa i serenitat de Bach” en una localització diferent a la resta de concerts programats al Festival, l’església parroquial del Vendrell.

De l’escena nacional actual, actua al festival el pianista de referència Javier Perianes (20 de juliol), que oferirà el concert “Debussy i el seu amic Falla”, on interpretarà peces dels dos compositors.

El programa d’enguany també acull una proposta de música i dansa: l’agrupació Ensemble Murtra posarà música a la coreografia de Maxime Thomas, interpretada per ell mateix i acompanyat per Antonin Monié i Ida Viikinoski (21 de juliol). L’espectacle també comptarà amb la narració de Jaume Comas del text de Charles-Ferdinand Ramuz amb música d’Igor Stravinsky.

Tancarà l’edició d’enguany del Festival el violoncel·lista Pablo Ferrández (24 de juliol). L’artista espanyol pujarà a l’escenari acompanyat de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae, dirigida per Tomàs Grau.

Activitats

Des de l'any passat, el Festival Pau Casals tracta de fer reviure Casals a la seva vila natal i difondre el seu llegat i figura, gràcies a una selecció de pel·lícules fetes al llarg dels trenta darrers anys de la seva vida. La Fundació Casals s'ha dedicat a aplegar tots els documents audiovisuals de Casals, restaurar-los i conservar-los: concerts, assaigs, reportatges, semblances, entrevistes, master classes, testimonis... Aquests documents van ser filmats o gravats a Puerto Rico, Prada de Conflent, Marlboro, Berlín, Budapest, Califòrnia, el Japó, Suïssa, Mèxic...


Així doncs, a banda dels concerts que ofereix la programació, la 38a edició del festival també presenta activitats complementàries a les propostes musicals: “Pau Casals en imatges”. Dos sessions de projeccions a l’aire lliure a la plaça del Tivolí del Vendrell, que tindran lloc el 13 i el 23 de juliol a les 22 hores. Es tracta d’audiovisuals inèdits d’alguns dels concerts més destacats de Pau Casals, la primera amb l’actuació en directe del Cor Orfeó Parroquial del Vendrell, i la segona, del violoncel·lista Pablo Ferrández.


El FangArt 2018, el Festival de Ceràmica del Vendrell, arriba a Sant Salvador del 15 al 17 de juny

El FangArt 2018, el Festival de Ceràmica del Vendrell, arriba a Sant Salvador del 15 al 17 de juny

A les portes de l’estiu, la plaça de Sant Salvador tornarà a acollir, per segon any consecutiu, el Festival FangArt. Durant tres dies, un dels exponents més importants del patrimoni cultural del Vendrell, el món de la ceràmica, s’erigirà en protagonista tot just davant del mar. Es presenta en format de festival amb l’objectiu que es converteixi en una cita interessant i enriquidora tant per als ceramistes com per al públic en general.

I és que, a banda de la venda i exposició de peces d’artistes internacionals al passeig Joan Reventós, el FangArt ofereix una atractiva programació de tallers i activitats com ara conferències, demostracions, exposicions, etc. Les activitats es desdoblen amb propostes pensades per al públic familiar i amb d’altres orientades als professionals de la ceràmica. Enguany, moltes es dedicaran a la joieria ceràmica, una disciplina artística que de ben segur captivarà els assistents amb dissenys i tècniques singulars. És per aquest motiu que s’ha convidat a dos ceramistes joiers de referència a escala internacional: l’holandès Peter Hoogeboom i la catalana Núria Soley.

Relacionat també amb la joieria, els alumnes més petits de l’Aula de Ceràmica del Vendrell han creat l’exposició “Joies pel gegant i la geganta”. Aquesta exposició, preparada per fer-se a l’aire lliure, es podrà veure a la plaça de Sant Salvador. A més, han preparat unes joies per als gegants del Vendrell, les quals entregaran als propis gegants el diumenge a la tarda. Aquesta activitat ha rebut la col·laboració de la Impremta Ramon, Motos Esteve i el Gegants del Vendrell.

Algunes de les activitats i demostracions que es faran a la Plaça de Sant Salvador són: “Taller de bruixetes”, “Taller de ceràmica amb plantilles”, “Decoració d’un plat policromat”, “Demostració de torn antic”, “Jugo amb el fang”, “Creació d’un cargol de mar”, “Elaboració de bols de te Chawan”... El material d’aquestes activitats està patrocinat per Ceràmica Collet, SA.

D’altra banda, el FangArt també incorporarà un apunt musical de la mà d’Ernest Martínez, que conduirà l’espectacle “Testus”. Amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, “Testus” és una acció participativa, una intervenció artística pública i directa amb la finalitat de “criar música” de manera col·lectiva i en viu, permetent la interacció arcaica entre les persones i la terra a través de la terrissa; en la forma i sonoritat del test.

L’horari del FangArt serà el següent: el divendres de 17 h a 23 h i dissabte i diumenge d’11 h a 14 h i de 17 h a 23 h, tot i que el diumenge es tancaran les portes a les 22 h.Programa FangArt 2018: http://elvendrell.net/art/ceramica/festival-de-ceramica

Continuar llegint » http://elvendrell.net/art/ceramica/festival-de-ceramica


El Shopping Night del Vendrell fa tribut al rock

El Shopping Night del Vendrell fa tribut al rock

El dissabte 2 de juny, al vespre, tindrà lloc el Shopping Night del Vendrell organitzat pel Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT) amb el suport de l'Ajuntament del Vendrell, i enguany els carrers i establiments estaran ambientats fent tribut al rock.
Des de les 8 del vespre fins a les 12 de la mitjanit, pels carrers del centre, hi haurà botigues obertes, promocions, degustacions, descomptes, actuacions en directe, ofertes en restauració i photocall rocker.

El final de festa anirà a càrrec dels Administradors de Santa Anna amb un concert del grup Zàping Catalonia. També s'aprofitàrà l'ocasió per presentar marxandatge de la Festa Major.

Per a més informació: www.citvendrell.cat/shopping-night

Continuar llegint » http://citvendrell.cat/shopping-night/


L'Orquestra de l'EMMPAC tanca la programació del “Temporada”

L'Orquestra de l'EMMPAC tanca la programació del “Temporada”

L'última cita amb el “Temporada” d'aquest semestre és aquest diumenge a l'Auditori Pau Casals, on els alumnes de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell presenten 'L'Arlesienne al Vendrell'. El concert anirà a càrrec de l'Orquestra de l'EMMPAC, amb les alumnes premiades a la Beca Agustí Cohí Grau 2017, Bruna Escolà i Gemma Vigo. Les dues joves interpretaran obres de Bizet, Bartók, Fukushima i Debussy, entre altres.

L’Orquestra de l’EMMPAC està formada per uns trenta instrumentistes de corda i vent que estan estudiant o han finalitzat els estudis de nivell mitjà.

El repertori de l’orquestra abasta tots els estils i èpoques, fent especial èmfasi en el període clàssic i en autors catalans.

El calendari de l’orquestra està organitzat per quadrimestres, al final dels quals es fa un concert obert al públic. A més, periòdicament, es fan concerts i intercanvis amb altres joves orquestres per tal d’enriquir l’experiència personal i musical dels components. L’orquestra va ser fundada i dirigida per Albert Solé Galí, que en va ser el director de l’any 1990 al 2007, any en què Xavier Pagès i Corella en va prendre el relleu. Des del 2016 l'orquestra està dirigida per Raúl Lacilla Crespo.

La Bruna Escolà va néixer el 1999 a Barcelona. Va començar els estudis musicals a l’Escola de Músics i JPC on va estudiar grau professional i actualment estudia fagot. Ha estat guardonada amb diversos premis, entre ells la Beca de la fundació Ferrer-Salat per realitzar els seus estudis superiors de guitarra. Actualment estudia 1r curs d’Interpretació de música clàssica al Conservatori Superior del Liceu amb el professor Guillem Pérez-Quer.

La Gemma Vigo Mitjans també va començar els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música Pau Casals, on s’especialitza en els instruments de flauta travessera i piano. Ha obtingut reconeixements en diferents edicions de la Mostra de Joves Intèrprets de l’EMMPAC a nivell individual i música de cambra; també ha obtingut el tercer premi del Concurs de Cambra amb Guitarra a Badalona. Actualment estudia a l’Institut Escola Artístic Oriol Martorell de Barcelona.

La venda d'entrades tindrà el format habitual: a través del web www.ticketea.com, a la Regidoria de Cultura (La Rambla, 24), i al mateix Auditori Pau Casals, una hora abans del concert.CONCERT ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA PAU CASALS
Diumenge 3 de juny
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 12 h
Preu: 6 €
Preu amb descompte: 4 €Turisme del Vendrell
(© 2002 - 2018)
Av. Brisamar, 1 - Tel. 977 68 00 10
[email protected]
Veure mapa de localització
Coords: N 41º 10. 952' E 001º 31. 319'

Horaris: De dilluns a dissabte de 10h a 20'30h | Diumenges i festius de 10h a 14h

Quadrícula w+m: Disseny i programació web