TripadvisorTrivago
Mapa Vendrell
Enquesta / Encuesta /Survey / Enquête
QR Sant Salvador QR Coma-ruga QR El Francàs
ISO 9001 - 14001
Infocultura - Agenda cultural

Galeria de fotos

NotíciesNou canal de comunicació d’incidències de l’enllumenat públic i publicació al web de l’horari d’encesa i apagada

Nou canal de comunicació d’incidències de l’enllumenat públic i publicació al web de l’horari d’encesa i apagada

La Regidoria d’Enllumenat i Eficiència Energètica posa a disposició de la ciutadania un nou canal de comunicació d’incidències de l’enllumenat públic:

Preferiblement, les incidències s’han de comunicar a través del correu electrònic [email protected] També es pot trucar al telèfon 977 66 60 83, en horari de 9 h a 13:30 h i de 15 h a 18:30 h. Fora d'aquest horari es pot deixar un missatge al contestador automàtic. I en cas d'urgència, cal adreçar-se a la Policia Municipal, al tel. 977 15 44 44.D’altra banda, al web municipal, s’ha publicat l’horari anual i unificat per a tot el terme municipal d'encesa i apagada de l'enllumenat públic al llarg de l'any 2018.


Visita d’obres a l’espai de les Madrigueres

Visita d’obres a l’espai de les Madrigueres

Ahir al matí, l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; el subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, i el cap del Servei Provincial de Costes, Alfons Fors, van fer una visita a les obres d’adequació mediambiental de l’espai de les Madrigueres.La visita es va iniciar al pont que creua la Riera de la Bisbal, una infraestructura de 80 metres de llargada que permetrà fer un itinerari continu entre el barri de Sant Salvador i el sector del Sanatori, a través d’un camí pendent de definir.La comitiva també es va apropar a les llacunes que s’estan fent que, juntament amb la restauració del sistema dunar, configuraran el paisatge natural que permetrà la recuperació de la vegetació i fauna pròpies d’aquests espais de costa.

Altres actuacions que s’han fet, o estan pendents de realitzar-se, a la zona per a la seva recuperació natural són: demolició de construccions que no s’adeqüen als usos del nou espai, desviament de les xarxes d’abastament i de telecomunicacions, apantallament paisatgístic de l’estació de bombeig, retirada de residus que s’hi havien acumulat, eliminació de vegetació al·lòctona i plantacions d’espècies pròpies de zones dunars i de maresmes.

Si bé el pont està gairebé enllestit per al seu ús, encara queda pendent la finalització de les actuacions de naturalització de la zona i concretar el camí que permetrà fer un itinerari en aquest espai, que es coneix com l’última finestra al mar del Baix Penedès. No es van concretar terminis.


La Ruta del Xató arrenca la temporada amb un mapa del tresor gastronòmic on es veu representada tota l’oferta turística del Gran Penedès

La Ruta del Xató arrenca la temporada amb un mapa del tresor gastronòmic on es veu representada tota l’oferta turística del Gran Penedès

Ahir dilluns 20 de novembre es va inaugurar al Museu Deu del Vendrell la temporada 2017 – 2018 de la Ruta del Xató. Una edició plena de novetats, que enguany posa l’accent en la joia gastronòmica que significa el plat pel territori del Gran Penedès. I és que aquesta temporada la Ruta del Xató comença amb una campanya totalment innovadora: per primera vegada un mapa del Gran Penedès inclou totes les iniciatives turístiques i les diferents “Rutes” que com a visitant del territori ets pots muntar. Així doncs, es pot viure la Ruta del xató gastronòmica, però també la paisatgística, l’esportiva, la cultural, la de festes o perquè no, amb família...

Jaume Martí, president del Gremi d’hostaleria de Vilanova i la Geltrú i enguany, president de la Ruta del Xató, va aprofitar per recordar que totes les poblacions del Gran Penedès disposen d’una variant pròpia de la recepta i que a cada casa, tots els que fan xató, hi posen el seu toc particular. Pel nou president, la Ruta del Xató significa molt més que el plat, ja de per si, extraordinari, ja que amb l’excusa del xató es dóna visibilitat a un territori ple d’atractius.

Tot seguit, a l’acte es va donar la paraula al nou Ambaixador de la Ruta, el xef Oriol Castro, que va rebre la mà de morter que l’identifica com a nou ambaixador de la Ruta del Xato. Oriol Castro va explicar com el va il·lusionar quan se li va presentar l’opció de ser ambaixador. Explicant als assistents la relació particular que té amb el xató, molt arrelada a la seva infància al Baix Penedès i ara com fill adoptiu de Sitges. El nou ambaixador va fet públic que està elaborant amb el seu equip creatiu una salsa de xató particular, inspirada amb totes les receptes del territori, que es podrà degustar als seus restaurants Compartir a Cadaqués, o el Disfrutar a Barcelona.

A l’acte també hi van intervenir Jordi Serra, Director general de Grup Ferrer, que ha parlat del compromís de la marca Ferrer amb la Ruta del xató i Vanessa Casamayor, directora comercial de Forns Enrich, que va explicar com és el pa que han preparat per a la Ruta, un pa d’elaboració lenta, amb massa mare, que ha assegurat que combina magníficament amb la salsa de Xató.

En la seva intervenció, la regidora de Turisme i primera tinent d’alcalde, Eva M. Serramià, va fer referència a l’esforç dels cuiners del territori i al valor del plat com a instrument de promoció turística. De la seva banda, Martí Carnicer, alcalde del Vendrell, va explicar el que representa la Ruta del Xató com a nexe d’unió i de treball conjunt entre 3 comarques i 2 províncies, i les motivacions per seguir treballant en aquesta línia.

La inauguració de la nova temporada de la Ruta del Xató 2017-2018 va donar ahir el tret de sortida a cinc mesos d’intensa activitat cultural i gastronòmica a les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, envoltant l’entorn del món xatonaire. Una iniciativa que potencia l’activitat turística i gastronòmica de la zona i fa que augmenti la notorietat d’un plat tradicional, com n’és el Xató. Tots els establiments adherits a la Ruta oferiran a la seva carta diverses propostes culinàries elaborades amb xató. A més, se celebra la tercera edició del Xató Tapa, una iniciativa que permet a tots els visitants tastar les millors tapes creatives d’autor, elaborades amb xató.


Enguany, cada vegada que un client demana xató a un restaurant acreditat per la Ruta del Xató, rebrà un petit cofre que pot tenir un premi amagat: nits d’hotel, menús de xató, vins de la DO Penedès, i premis dels patrocinadors de la Ruta.
Oriol Castro l’ambaixador de la Ruta del Xató 2017-18


La Ruta del Xató d’enguany tindrà com a ambaixador a Oriol Castro.

Nascut a Barcelona i afincat a Sitges des del 2000, Oriol Castro es formà a l’Escola d’Hoteleria Joviat de Manresa, i és l’hereu d’una nissaga del bo i millor de la gastronomia creativa del país, inspirat per la genialitat de cuines com La Torre del Remei, Puigcerdà, Via Venetto, Barcelona, Jean Luc Figueras, Barcelona, Pastisseria Totel de Paco, Torreblanca, Martín Berasategui, Lasarte, Charlie Trotter, Chicago o Michel Bras, Laguiole. Des de 1998 es converteix en el màxim responsable, juntament amb Ferran i Albert Adrià, de l’equip creatiu de elBulli, dedicant gran part de la seva feina a la investigació i desenvolupament de nous plats per a l’oferta gastronòmica d’aquest.
Després del tancament de elBulli (2011), juntament amb Mateu Casañas i Eduard Xatruch, obre Compartir l’any 2012 a Cadaqués, i més endavant, el 2014, s’inaugura el Disfrutar a Barcelona, que en només un any aconsegueix ser reconegut amb una estrella Michelin.

Continuar llegint » https://www.rutadelxato.com/ca/


El Museu Deu s’afegeix a la Setmana de la Ciència amb portes obertes aquest diumenge

El Museu Deu s’afegeix a la Setmana de la Ciència amb portes obertes aquest diumenge

Del 10 al 19 de novembre se celebra a Catalunya la 22a Setmana de la Ciència, durant la qual se celebren un ampli conjunt d’activitats de divulgació científica arreu de Catalunya com ara jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics...
El fil conductor de l’edició d’enguany és el turisme sostenible, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament promogut per Nacions Unides, que aspira a sensibilitzar els responsables de prendre decisions i el públic en general de la contribució del turisme sostenible al desenvolupament.

El Museu Deu s’uneix a aquesta iniciativa amb una jornada de portes obertes el diumenge 19 de novembre en el seu horari habitual, d’11 a 14h.

La Setmana de la Ciència és una activitat coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.


La Fundació Fenosa presenta la nova exposició “Retrats vius”

La Fundació Fenosa presenta la nova exposició “Retrats vius”

La Fundació Apel·les Fenosa presenta a la seva seu del Vendrell l’exposició Apel·les Fenosa, Retrats Vius, que s’inaugurarà dissabte 18 de novembre, a les 12h, i que restarà oberta fins el 30 de febrer de 2018. La mostra inclou un conjunt de 21 retrats fets per Fenosa de persones que encara viuen. La majoria són fets en volum, però també hi ha dibuixos, com els realitzats per la cantant Marina Rossell i el fotògraf Jean-Marie del Moral. La Fundació ha contactat amb tots ells i els ha demanat un record de les sessions de posat, on expliquen els motius i les anècdotes de l’obra.

El retratats són Antoine d’Albis de la família de porcellanes Haviland, Éric Bungener, l’escriptor Josep Carol, Carmen Bonet, la pianista Évelyne Dubourg, Nathalie Fillon, Magda Gorina Solé, Edmond de La Haye Jousselin, Eléonore Jaulin, l’escriptor Hugues Labruse, Patricia Martin Recasens, el fotògraf Jean-Marie del Moral, Francesca Patout, l’arquitecte Ricardo Ribas, la cantant Marina Rossell, Maraki Roulier, Josep Maria Rovirosa, Arnaud Sylvestre de Sacy, Montserrat Miret Nin, i la de més edat de tots, Ursula Schroeder, amb més de 101 anys, filla del famós psiquiatra Franz Prinzhorn.

Fenosa va realitzar al llarg de la seva vida molts retrats de persones vinculades al seu entorn d’amistats. Li agradava fer-ho per tal de tenir l’oportunitat de dialogar amb ells i compartir unes estones de privacitat. Els retrats de Fenosa figuren a museus del món, especialment va retratar Picasso, Coco Chanel, Jean Cocteau, o Paul Eluard.

Alguns dels exemples de records són aquests de Marina Rossell, Carmen Bonet i Eléonore Jaulin:

Marina Rossell

Al sortir del col·legi anava a treballar a Cal Jornet, allí vaig conèixer a la Nicole, ho recordo bé, li guardava Le Monde, La Vanguardia, la revista ELLE....jo tenia 12 anys, així vaig entrar en el món de l’escultor. Aquesta coneixença va esdevenir amistat al llarg de tota la vida, fins i tot la meva germana Jana li portava cireres de la vinya dels meus pares.
Ja de cantant, un dia entre molts dels que el vaig visitar, em va dir que volia dibuixar-me. Era al Vendrell, a la seva casa del Portal del Pardo, un dia de primavera, mai ningú m’ havia dibuixat, jo començava a cantar i a canvi em va demanar que li cantés una cançó, així ho vaig fer.

De gira pel Canadà (2016) em van dir que al costat de Québec, hi havia un preciós “petit village” Baie-Saint-Paul, on hi havia una galeria d’art modern que en aquells dies s’hi trobava una exposició de Fenosa-Picasso. Em van demanar si podia cantar-hi i així ho vaig fer....recordava la seva casa a París al Boulevard Saint Jacques...però vaig sentir que tornava a ser a la casa del Vendrell al Portal del Pardo, dibuixant-me.

Carmen Bonet

“Vaig conèixer l’Apel·les l’estiu de 1961, per un amic comú, el violinista internacional Paul Makanowitzsky i des de les hores el meu marit, el Dr. Isaac Contel, va ser el seu metge de capçalera fins els seus últims dies. Vam establir una profunda amistat que ens va dur a gaudir plegats d’hores compartides en les que l’Apel·les treballava en les seves obres, mentre jo dibuixava al seu costat.
Al 1966 en un sopar a casa l’Apel·les, em va dir que li agradaria fer el meu bust, el que vaig acceptar molt contenta i que roman com a fidel testimoni de l’entranyable amistat que vam tenir l’Isaac i jo amb l’Apel·les.”

Eléonore Jaulin

El 7 de setembre de 1977, Apel·les Fenosa va esdevenir el meu padrí i per remarcar l’esdeveniment es va organitzar una petita festa a la nostra casa catalana, situada a uns pocs quilòmetres del Vendrell. Va ser en aquesta ocasió que Apel·les em va oferir aquest dibuix dedicat Els tres retrats que Apel·les em va fer varen ser realitzats el 30 de desembre de 1977 a Haute-Savoie on Apel·les i Nicole varen venir a trobar-nos al xalet del meu pare. Jo tenia vuit anys quan va fer aquests retrats, però no conservo cap record. En aquest sojorn Apel·les va representar moltes « Femmes-sapin » i Nicole, de la seva banda, observava la muntanya nevada i les bromes hivernals, com en un dibuix inspirat per la vista que hi havia des de la casa.


El projecte “Marca El Vendrell” es presenta en una jornada de debat al Campus de les Terres de l’Ebre de la URV

El projecte “Marca El Vendrell” es presenta en una jornada de debat al Campus de les Terres de l’Ebre de la URV

El passat dimarts 24 d’octubre, el Campus de les Terres de l’Ebre de la URV va acollir una jornada de debat sobre les marques de ciutat i de territori com a estratègies impulsores de desenvolupament. La cap de la Unitat de Turisme de l'Ajuntament del Vendrell, Carme Sivill, va participar en la primera taula de jornada dedicada a marques de ciutat.A l’octubre del 2016, l’Ajuntament del Vendrell va iniciar un procés d’elaboració d’una marca de territori que ajudi a posicionar el municipi dins del panorama de les ciutats mitjanes de Catalunya i reforci també la seva identitat col·lectiva. L’objectiu de la marca de territori no es redueix, però, al disseny d’un logotip i un eslògan, sinó que ha de permetre dotar la ciutat d’un relat comú, representatiu i perdurable. El projecte de conceptualització, disseny i execució de la marca, impulsat des de la Regidoria de Turisme, ha estat encarregat a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, que compta amb un grup de recerca expert en branding territorial i amb experiències prèvies en ciutats com Vic i Figueres.Al gener del 2017, es va posar en marxa una fase de participació ciutadana amb l’obertura d’una enquesta on-line que tots els ciutadans del Vendrell, de primera o segona residència, podien contestar. Aquesta enquesta complementava els altres treballs que s’estaven portant a terme, tots ells en el marc d’una estratègia de participació ciutadana que incloïa entrevistes en profunditat i, també, vuit grups focals de discussió. En aquests moments, el projecte es troba en la fase d’avaluació dels resultats i s’ha iniciat el procediment d’adjudicació del contracte de servei per al disseny i comunicació gràfica de la identitat corporativa de la marca “El Vendrell”.

La jornada estava organitzada per la Càtedra d’Economia Local i Regional de la URV. El seu director, Juan Antonio Duro, va posar de relleu la importància de disposar de recursos perquè una ciutat o territori se sàpiga vendre i posicionar-se davant de clients globals..


La Fusteria acull dissabte un espectacle de reconstrucció de titelles romanes amb motiu de la Setmana de la Ciència

La Fusteria acull dissabte un espectacle de reconstrucció de titelles romanes amb motiu de la Setmana de la Ciència

Dins dels actes de la 22a Setmana de la Ciència (SC17), la regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell organitza aquest dissabte, a les 12h, a la Sala d’Exposicions La Fusteria, l’espectacle “Marc Antoni i Cleopatra”, a càrrec de Genovesa. Narratives Teatrals. Es tracta d’una reconstrucció de teatre de titelles romanes, que s’acompanya d’una explicació del procés d’investigació i recreació del teatre de titelles en època antiga.

Amb representacions als festivals de Tàrraco Viva (Tarragona), Magna Celebratio (Badalona), Festival Romano d’Oiasso (Irún), Festival Arde Lecus de Lugo i molts altres, la companyia Genovesa porta al Vendrell aquest espectacles de titelles, adreçat a totes les edats, sobre la coneguda i apassionada història d’amor entre Marc Antoni i Cleopatra.
Inspirats en la Nina d’ivori de Tarragona, un narrador i el seu ajudant ens transporten a les províncies orientals de l’Imperi romà per a explicar-nos aquesta coneguda història d’amor. També descriuran, amb tota mena de detalls, els successos de la batalla d’Àccium, que va fer caure en la desgràcia la parella d’amants i va permetre a Cèsar August consolidar-se com a emperador.

Els visitants que tinguin el Passaport Científic de la Setmana de la Ciència podran aconseguir el codi corresponent.

Què és el Passaport Científic?

Amb l’objectiu de fomentar la participació a les activitats de la SC17, l’organització de la Setmana de la Ciència ha posat en marxa la campanya "Passaport Científic". Aquesta iniciativa té com a objectiu promoure la participació del públic en les activitats programades. Les persones que acreditin que han participat en tres o més activitats de la Setmana de la Ciència d’enguany participaran en un sorteig de diferents obsequis com ara entrades de museus, llibres, etc., que s’aniran concretant i anunciant.

L’entrada a l’espectacle és gratuïta.


The Gramophone Allstars Big Band presenta nou disc a l’Auditori Pau Casals

The Gramophone Allstars Big Band presenta nou disc a l’Auditori Pau Casals

El proper dissabte 11 de novembre, a les 20:30 h, a l’Auditori Pau Casals, els The Gramophone Allstars Big Band presentaran el seu nou disc Maraca Soul.Després de l'èxit de Jazzmaica, que els va permetre fer 60 concerts arreu del país i que, fins i tot, es va publicar al Japó, The Gramophone Allstars Big Band, torna amb nou disc. Aquesta vegada obre el ventall rítmic amb la mirada posada sobre altres illes del Carib. Maraca Soul afegeix nous colors com el “boogaloo” o el “latin” a la fórmula magistral de la banda: transformar perles de la música negra a través del contratemps jamaicà i d’uns voluptuosos arranjaments per a big band.En el repertori del nou disc hi trobem temes de procedències diverses, des de veritables clàssics fins a peces encara massa desconegudes. De Stevie Wonder a Harry Belafonte, de Ray Barretto als Slackers, dels Skatalites a Nina Simone. De Detroit a Kingston passant per Nova Orleans i el Spanish Harlem. Boogaloo, ska vintage, funk, calypso... Filtrant sempre aquests gèneres a través del peculiar prisma de la big band, amb prodigiosos arranjaments de tall jazzístic. I com sempre, aportant nous temes propis com el que signa en aquest cas Lluc Casares, “Tommy’s spaceship”.

The Gramophone Allstar Big Band, que va néixer a Barcelona la primavera de 2008 de la mà del saxofonista empordanès Genís Bou. Hi conflueixen alguns dels músics més rellevants de la nova escena jazzística del país (entre ells, Lluc Casares, Pep Garau, Vic Moliner...) amb la veu de Judit Neddermann i els cors de Kathy i Yolanda Sey.


La campanya de dinamització del comerç de proximitat i del territori "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir" guanya la Copa Creativa

La campanya de dinamització del comerç de proximitat i del territori "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir" guanya la Copa Creativa

La campanya de dinamització comercial i territorial "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir", organitzada per 34 municipis de Catalunya, ha guanyat la “Copa España Creativa 2017” entre 20 projectes seleccionats.La campanya, que té com a objectiu dinamitzar el comerç de proximitat en els nuclis antics i el coneixement dels municipis organitzadors, la va promoure el Vendrell l’any 2011 i aquell any va comptar amb la participació de 8 localitats. A l’any 2017, la campanya, amb l’impuls dels mateixos municipis organitzadors i amb el suport de la Generalitat, Pimec Comerç i les quatre diputacions, s’ha consolidat amb la participació de 34 municipis, 1.920 comerços i 30 associacions de comerciants. En el marc d'aquesta campanya, sota el lema Comprar al barri té premi, els 34 municipis han repartit 1.190 premis, valorats en 106.050 euros, entre els clients dels comerços adherits a la campanya. Per cada compra, el client rebia una butlleta que l’habilitava per participar en el sorteig d’experiències gastronòmiques, nits d’hotel, visites guiades, espectacles i productes típics de cadascun dels municipis organitzadors de la campanya. A més de premiar la compra als nuclis antics, també dóna a conèixer la riquesa i el patrimoni de cada municipi convidant als guanyadors, amb un acompanyant, a passar un dia complet.

En representació dels 34 municipis, aquesta iniciativa va ser defensada per Mònica Rucabado, coordinadora del Pla de Barris del Vendrell i d’aquest projecte comú, i pel Servand Casas, alcalde de Mediona, en el “V Fórum de Ciudades y Territorios Creativos de España, Cultura e Innovación, motores del turismo sostenible y creativo” que es va celebrar els dies 26, 27 i 28 d’octubre a Melilla. El jurat li va concendir el premi per tractar-se d’un exemple de col·laboració i de compromís humà per potenciar el patrimoni social, històric i cultural dels municipis que formen part de la campanya, a més de reconèixer els valors del projecte: imaginatiu, innovador, pioner i transversal que crea xarxa de col·laboració per resoldre inquietuds comuns. Fomenta el diàleg públic-privat, és interdepartamental (comerç, cultura i turisme), dinamitza el comerç, fomenta el coneixement del territori i és flexible en número de participants i a cada realitat.

La Copa Creativa 2017 va ser lliurada pel president de la Ciutat Autònoma de Melilla, Juan José Imbroda.

Els 34 municipis premiats son: Arbúcies, Artesa de Segre, Balaguer, Besalú, Calafell, Caldes de Montbui, Centelles, el Vendrell, Falset, Figueres, Juneda, la Bisbal d’Empordà, la Selva del Camp, les Borges Blanques, l’Arboç, l’Escala, Llagostera, Lleida, Manresa, Mediona, Mollerussa, Roda de Ter, Roses, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sallent, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Solsona, Súria, Torelló, Tortosa, Ulldecona i Vilanova del Camí (13 de Barcelona, 7 de Lleida, 7 de Tarragona i 7 de Girona).

Gràcies a tots els comerciants i associacions de comerciants per fer-ho possible.


El concert “Les sardanes de Pau Casals” clou aquest diumenge el Mes Pau Casals

El concert “Les sardanes de Pau Casals” clou aquest diumenge el Mes Pau Casals

Aquest proper diumenge 29 d’octubre, a les 12 del migdia, a l’Auditori Pau Casals, tindrà lloc el concert de cloenda del Mes Pau Casals en commemoració al 44è aniversari de la mort del Mestre. Enguany, sota el títol “Les Sardanes de Pau Casals”, s’interpretaran les composicions de Pau Casals com Festívola, En Pelegrí, Sardana en do major i Sant Martí del Canigó, entre d’altres, instrumentades totes elles per Enric Casals, germà del Mestre.

El concert constarà de dues parts. Una primera part que anirà a càrrec del conegut pianista Jordi Camell, coneixedor i gran interpretador de les obres de Pau Casals, que afegirà al repertori abans esmentat, la Romança sense paraules en fa major i Les variacions del cor (a partir del Cor de Pastors de Pau Casals). Jordi Camell va ser l’encarregat d’interpretar al 32è Festival Internacional de música Pau Casals, i posteriorment enregistrar, la Integral per a piano de Pau Casals.

A la segona part del concert es podran escoltar les mateixes sardanes composades pel Mestre, però aquesta vegada a través de La Cobla de Cambra de Catalunya, dirigida per Jesús Ventura.

La Cobla de Cambra de Catalunya és una formació que es va crear l’any 1995 a partir de la iniciativa espontània d’una vintena de músics procedents de diferents cobles d’arreu de Catalunya per tal d’enregistrar les nombroses sardanes composades, sobretot de les que no es disposa cap gravació.

Aquest concert està inclòs dins de la 3a setmana “Apropa Cultura”, una iniciativa de lleure cultural inclusiu per les entitats socials, en la qual l’Ajuntament del Vendrell ja fa mes d’un any que hi participa.

Un gran concert commemoratiu que alhora clourà tot el seguit d’activitats del Mes Pau Casals, organitzat per l’Associació Musical Pau Casals.

Continuar llegint » http://www.auditoripaucasals.cat/Turisme del Vendrell
(© 2002 - 2018)
Av. Brisamar, 1 - Tel. 977 68 00 10
[email protected]
Veure mapa de localització
Coords: N 41º 10. 952' E 001º 31. 319'

Horaris: De dilluns a dissabte de 10h a 20'30h | Diumenges i festius de 10h a 14h

Quadrícula w+m: Disseny i programació web