TripadvisorTrivago
Mapa Vendrell
Enquesta / Encuesta /Survey / Enquête
QR Sant Salvador QR Coma-ruga QR El Francàs
ISO 9001 - 14001
Infocultura - Agenda cultural

Galeria de fotos

NotíciesLa fira Turismar obre la temporada d’estiu al Vendrell

La fira Turismar obre la temporada d’estiu al Vendrell

Del 23 al 25 de juny, la 31a edició de la fira Turismar omplirà de nou la plaça dels Germans Trillas així com l’avinguda Brisamar de Coma-ruga.

Coincidint amb la festivitat de Sant Joan, la fira Turismar es presenta com una nova oportunitat per donar la benvinguda als estiuejants i residents que escullen la nostra vila per passar les seves vacances i el seu temps de lleure.

L’oferta comercial dels estands multisectorials es combinarà, un any més, amb una programació d’actes que, en paraules del regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez, “ cada any més miren de proporcionar una oferta lúdica i cultural de tarda-nit molt entretinguda per al públic familiar”. A la Fira també s’hi podran trobar expositors que ofereixen serveis i productes emmarcats en el sector turístic i d’oci del Vendrell i comarca.

Per celebrar l’inici de l’estiu, a la fira Turismar es podrà gaudir de sardanes, actuació castellera, castell de focs, concerts, espectacles de carrer, exhibicions esportives, food trucks i molts més atractius.

Enguany també, durant els dies de fira, i aprofitant el nombrós públic visitant de la mostra, des de l’estand de l’Ajuntament es farà difusió de la concessió de la subvenció FEDER per recuperar i dinamitzar l’espai públic i els elements patrimonials del centre urbà de Coma-ruga. En paraules del regidor de Promoció Econòmica, “aquest projecte serà una gran oportunitat que servirà per reactivar el seu potencial econòmic, social, cultural i turístic, i per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes que hi viuen tot l’any, amb els quals es comptarà per definir els detalls del projecte”.

La inauguració oficial de la fira Turismar tindrà lloc el divendres 23 de juny, a les 18 h.

El programa d’actes es pot consultar al web municipal: http://elvendrell.net/fira-turismar-cid-593

Continuar llegint » http://elvendrell.net/fira-turismar-cid-593


Es donen a conèixer els guanyadors de la Trobada d’instagramers al nucli antic del Vendrell

Es donen a conèixer els guanyadors de la Trobada d’instagramers al nucli antic del Vendrell

El passat dissabte 27 de maig, va tenir lloc una trobada d’instagramers al nucli antic del Vendrell organitzada per la Regidoria de Turisme amb la col·laboració del perfil d’Instagram @instatrobades.

La responsable de la trobada, Rosa M. Gabriel, ha destacat que aquesta ha estat un èxit tant pel què fa a l'organització de la jornada com per les fotos que s'han anat penjant en els diferents perfils dels participants. Unes imatges que serviran per donar a conèixer el nucli antic del Vendrell i promocionar els seus atractius culturals i turístics.

A la jornada es van convocar una vintena d’instagramers procedents de diferents punts de les quatre demarcacions de Catalunya. Els participants van estar tota una jornada fent fotos pel nucli antic del Vendrell, les quals s’han anat publicant en els seus perfils d’Instagram durant les últimes setmanes amb mencions a @turismevendrell i @instatrobades i amb les etiquetes #instatrobadesElVendrell, #instatrobadaturismevendrell, #turismevendrell, #nubahotel, #cellersaugustus, #ElVendrell i #BaixPenedes.

Un cop passat aquests dies i després de valorar les fotografies penjades a Instagram, totes elles de gran qualitat, s’han triat els guanyadors.

El guanyador del primer premi del concurs de foto de la 1a Instatrobada al Vendrell ha estat @nandolabartaroig, que rebrà una estada d’un cap de setmana a l’Hotel Nuba @nubahotel (*certificat Turisme Familiar).

El 2n premiat ha estat @raisabate, que s’endú un lot dels cellers Avgvstvs Forum.

El 3r premiat, @xsalvat, i la 4a premiada, @ariadna_pm, rebran entrades gratuïtes per a fer l’activitat de l’Aula Aquàtica (snorkel a la reserva Marina de Masia Blanca).


El 37è Festival Internacional de Música Pau Casals ofereix una programació més curta i intensa per impulsar el seu posicionament internacional

El 37è Festival Internacional de Música Pau Casals ofereix una programació més curta i intensa per impulsar el seu posicionament internacional

El 37è Festival Internacional de Música Pau Casals es celebrarà enguany del 13 al 24 de juliol amb una programació de set concerts agrupats sota l’epígraf d’”Els compositors estimats de Pau Casals”. L'Auditori i l’Ajuntament del Vendrell, amb la col·laboració de la Fundació Pau Casals, han decidit donar enguany un nou impuls i més notorietat internacional al Festival i és per això que enguany s’han reduït el nombre de dies i concerts.

La voluntat és que el certamen s’adapti als nous temps i ofereixi al públic una programació més concentrada i amb més intensitat. Per fer aquest “salt qualitatiu" i bastir un festival més connectat amb l’esperit del Mestre Pau Casals, el Festival ha incorporat enguany la figura del director artístic, que ha recaigut en Bernard Meillat, un musicòleg expert internacional de l’obra de Pau Casals.

Així, la programació d’enguany inclourà set concerts dedicats als compositors més estimats per Casals, amb diversos músics que van ser propers al Mestre o que en són hereus de manera indirecta. 6 d’ells tindran lloc a l’Auditori Pau Casals i un a l’orgue de l’Església del Vendrell.

Per exemple, Alban Gerhardt actuarà al concert d’obertura del dia 13 de juliol amb el pianista escocès Steven Osborne. En la seva llarga discografia hi ha una aclamada antologia dels bisos de Pau Casals. Gerhardt i Osborne van enregistrar, també, algunes obres insòlites de Ysaÿe i Tovey, uns dels amics més propers de Pau Casals.

Amandine Beyer i el seu conjunt Gli Incogniti interpretaran el 15 de juliol tres obres mestres de Bach que Pau Casals apreciava especialment, el Violin Concerto BWV 1041, la Second Orchestral Suite BWV 1067 i el Concert de Brandenburg núm. 5 (precisament aquest últim va ser dirigit per Casals a Barcelona l’any 1923 amb Wanda Landowska al clavicèmbal). Bach serà també interpretat al tradicional recital d’orgue de l’església del Vendrell (19 de juliol) amb l’orgue barroc que s’hi conserva, que anirà a càrrec de l’organista Benjamin Alard.

El violinista Renaud Capuçon, deixeble d’Isaac Stern, està content de poder complir la promesa que li va fer el seu mestre de tocar al Vendrell i homenatjar, així, la figura de Pau Casals, de qui Stern tant li havia parlat. El dia 16 de juliol serà a l’Auditori amb el pianista Guillaume Bellom, tocant Schubert, Beethoven i Strauss.

Richard Goode, gran pianista americà, que serà al FIMPC el dia 20 de juliol, va relacionar-se amb Casals a Marlboro durant la dècada dels seixanta i guarda un gran record d’aquesta experiència. A l’Auditori interpretarà temes de Mozart, Janácek, Beethoven i Debussy.

De la seva banda, Jean-Bernard Pommier, quan encara era un nen, anava cada dia al Festival de Prada amb el seu pare, organista de la catedral de Béziers. Més tard, va visitar Pau Casals a Marlboro, on va tocar per a ell i va ser convidat al Festival de Puerto Rico. El dia 22 de juliol el pianista i la Camerata XXI interpretaran temes de Mendelssohn, Mozart i Dvorák.

El concert de clausura tindrà un record pels grans quartets de corda que van participar als festivals de Prada i Puerto Rico (Vegh, Budapest i Guarneri). Hi actuaran els joves i brillants Zaïde Quartet i Eric Le Sage.

A banda d’aquests concerts, el Festival incorporarà altres activitats com ara projeccions de concerts de Pau Casals, conferències o la pel·lícula “Casals, la força d’un silenci”, que es projectarà el divendres 14 de juliol, a les 22 h, a la plaça del Tívoli. L'objectiu final d'aquestes activitats és guanyar noves audiències per a la música clàssica.

Tant l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, com la regidora de Cultura, Eva M. Serramià, han coincidit a valorar positivament el nou caràcter del FIMPC, amb la voluntat d’aconseguir un millor posicionament del festival vendrellenc en el calendari dels festivals musicals de Catalunya, fer-lo més especialitzat, guanyar noves audiències i reforçar la seva projecció internacional.

Ambdós han agraït també l’esforç i el suport constant dels patrocinadors del certamen, que el passat divendres van signar els convenis de col·laboració, perquè són part fonamental en la història del festival, així com claus en el seu present i futur. En aquest sentit, tant Serramià com el director general de la Fundació Pau Casals, Jordi Pardo, han considerat imprescindible que el Festival Pau Casals del Vendrell rebi un major suport de les institucions, tot considerant que en l’actualitat existeix un desequilibri territorial en l’àmbit dels festivals de música, que perjudica els del sud de Catalunya.

Seguirà al Festival la programació musical d’estiu que es farà durant el mes d’agost, amb activitats i concerts més oberts a la innovació i adreçats al gran públic.

També formaran part de la programació d’aquest mes d’agost els concerts del Festival Jove Música als jardins del Museu Pau Casals.


Reposició de sorra a la platja del Francàs

Reposició de sorra a la platja del Francàs

Aquesta passada nit han començat els treballs de reposició de sorra a la platja del Francàs, que s'han aturat a les 8 del matí.

Està previst que els treballs es reprenguin aquesta propera nit fins a acabar l'actuació.

Aquesta platja s'havia quedat sense sorra pels efectes dels darrers temporals de mar després d'una reposició de sorra que s'havia fet abans de Setmana Santa.

L'actuació va a càrrec de la Direcció General de Costes, del Ministeri de Foment.


Se celebra la XIII Trobada de motos clàssiques en memòria de Ramon Torras

Se celebra la XIII Trobada de motos clàssiques en memòria de Ramon Torras

El passat diumenge 4 de juny va tenir lloc la XIII Trobada de motos clàssiques en memòria de Ramon Torras.

Més de 30 motos clàssiques van participar en la passejada per la comarca del Baix Penedès. Tots els pilots van participar en l’acte d'homenatge al pilot Ramon Torras, que va perdre la vida al circuit urbà Brisamar de Coma-ruga, fa 52 anys. A l’ofrena floral hi van assistir el regidor d’Esports, Ferran Trillas; el president del Motor Club Vendrell, Albert Casas, i Josep M. Busquets, pilot i amic de Ramon Torras. Durant l’acte, Busquets​ va destacar la qualitat esportiva de Ramon Torras. Josep M. Busquets, pilot de Montbrió del Camp, va ser 3 vegades campió d’Espanya de motociclisme el 1963, de 250cc, i al 1966, de 50 i 125cc.Premiats i categories:

Rafael Claramunt, premi a la moto més antiga, amb una Montesa Brio de l’any 1955.

Armand Ferrer, premi a la millor moto Soci Motor Club Vendrell, amb una Honda XL 200 R.

Josep Franquesa, premi per al participant més llunyà, amb una BMW R45.

Ramón Jerez, premi a la millor moto restaurada, amb una Honda Impala.

Sergi Salvà, premi a la moto més esportiva, amb una Ducati TS Sport.


La Fundació Apel·les Fenosa presenta la nova exposició "Coco Chanel, Apel·les Fenosa i el Ballet Bacchanale"

La Fundació Apel·les Fenosa presenta la nova exposició "Coco Chanel, Apel·les Fenosa i el Ballet Bacchanale"

El proper dissabte 17 de juny, a les 12.30h, la Fundació Apel·les Fenosa acollirà la inauguració de la mostra “Coco Chanel, Apel·les Fenosa i el Ballet Bacchanale”, en un acte obert al públic on es celebrarà també la concessió del Premi Nacional de Cultura 2017 a la Fundació.

L’exposició reprodueix alguns dels objectes del Ballet, realitzats sota la coordinació de l’escultor Philippe Lavaill, director de l’Aula d’Escultura de Recerca Fenosiana del Vendrell, i els seus alumnes.

El dia de la inauguració de la mostra es farà una performance amb actors que duran aquests objectes sota la música wagneriana triada pel Ballet.

En el mateix acte, la Fundació Apel·les Fenosa compartirà amb els assistents el PREMI NACIONAL DE CULTURA 2017. També es farà la inauguració de la restauració de la GÀRGOLA de la torre medieval de la Casa del Portal del Pardo.El Ballet Bacchanale de Salvador Dalí (fragments extrets del Catàleg)

El Ballet s’havia d’estrenar a Londres el setembre de 1939, però la declaració de Guerra ho va complicar. Finalment es va estrenar a Nova York al novembre de 1939. Dalí no volia, ja que Chanel no va deixar viatjar el vestuari que ja estava fet. Finalment va ser un èxit a Nova York i Dalí ho va acceptar.

El projecte ha investigat tot el que ja estava fet abans de l’estrena a Nova York i com Dalí i Chanel ho preparaven, i com Fenosa va col·laborar en els objectes i com un altre exiliat, Antonio Canovas del Castillo, també hi va col·laborar.

En concret, Apel·les Fenosa col·labora en l’execució dels objectes del Ballet al costat de Coco Chanel i d’aquesta relació neix un amor que els farà conviure junts al mes de setembre de 1939.

Dalí s’estava a Font Romeu i donava instruccions des de la distància.

Una de les figures executades per tots dos és el cap de la figura de “Leda”, que és una imatge molt daliniana. Fenosa va realitzar un dibuix preparatori i en una fotografia de la mostra apareix Coco Chanel posant el casc amb el cigne al mateix Fenosa.

Totes aquestes figures s’executen als tallers de Chanel, a la Rue Cambon de París, l’agost de 1939. Fenosa s’ instal·la a l’ Hotel Ritz el mes de setembre i, després, cedeix l’habitació de l’hotel a Jean Cocteau i aquest cedeix a Fenosa el seu apartament. D’ aquesta manera tots dos són prop de la Rue Cambon.

Una de les figures centrals del ballet és el “Cavaller de la Mort”: Dalí imagina un ballarí dins d’un paraigua gegant. Aparentment és un esquelet dins d’un paraigua invertit. Fenosa dibuixa diverses opcions per una peu d’ au. Aquests dibuixos i fotografies són l’únic testimoni que existeix. Chanel troba una solució original per aquest peu incòmode pels ballarins: el fa fictici i es mou mentre el ballarí du les cames negres i l’espectador només veu una cama ortopèdica en moviment.

A començament de setembre de 1939 tanquen l’Hotel de Font Romeu i els Dalí tornen a París. França declara la Guerra a Alemanya. El dia 10 de setembre els Dalí són a París, després marxen a Arcachon. La Companyia dels Ballets Russos suspèn l’espectacle i el dia 14 de setembre Massine arriba a New York. És el primer que arriba i comença a fer càsting a 6 nois i 6 noies amb la voluntat d’estrenar el Ballet a Nova York. Tres setmanes després de la declaració de Guerra, Chanel tanca els tallers. Chanel es nega a deixar viatjar els seus vestits i objectes a Nova York si no viatgen amb Dalí. E. James escriu als Dalí per dir que Barbara Karinska podria fer els vestits a Nova York. E. James escriu als Dalí dient que un criat seu duria els vestits de Chanel. Dalí escriu a Edward James demanant-li que parli amb Massine per ajornar l’estrena de la Bachannale. James li diu que és impossible ja que Massine en té tots els drets.

Finalment, Karinka fa els nous vestits i el 9 de novembre s’estrena la Bacchanale a Nova York, amb un gran èxit.


Els Administradors de Santa Anna presentaran les Nits musicals i el nou vi "Agna" de la Festa Major a la Fira d’Entitats d’aquest dissabte

Els Administradors de Santa Anna presentaran les Nits musicals i el nou vi "Agna" de la Festa Major a la Fira d’Entitats d’aquest dissabte

Els administradors de la Festa Major de Santa Anna 2017 aprofitaran dos esdeveniments de gran afluència de públic del proper dissabte al Vendrell, la Fira d’Entitats i el Shopping Night, per donar a conèixer les Nits Musicals de la propera festa Major i per posar a la venda el nou marxandatge de la festa vendrellenca. Així ho van anunciar ahir en una roda de premsa, a la qual també hi va assistir la regidora de Cultura i Festes, Eva M. Serramià.


Així, el dissabte 10 de juny a la tarda, en una parada a la Rambla, a la Fira d’Entitats, els Administradors presentaran els últims dos retallables de la festa, els del Gegant Salvador i el de Llucifer. Aquests s’afegeixen als que ja s’han anat presentant en les últimes setmanes: el de la Geganta, el del Caramot i el 4 de 8 dels Nens del Vendrell. Tots els retallables estan creats per la dissenyadora vendrellenca Helena Ribas. Els cinc es podran comprar aquest dissabte a un preu de quatre euros cadascun.

També dissabte, els Administradors presentaran en societat una altra de les novetats destacades de la Festa major d’enguany: un vi exclusiu de la festa major del Vendrell, que ha estat batejat amb el nom d’”Agna”. Aquest s’ha extret d'un programa de la Festa Major del 1917, quan la festa es coneixia amb el nom de Santa Agna.

Els Administradors van considerar que la creació d’un vi que es pogués compartir amb la família i els amics durant els dies de festa seria un bon reclam. La creació li van encarregar als cellers Jané Ventura, que n’ha fet una tirada de 400 ampolles. Segons ha explicat Gerard Jané, el vi “Agna” està elaborat amb quatre varietats de raïm (xarel·lo i malvasia de Sitges, macabeu i garnatxa blanca) i és un vi molt fresc i aromàtic, que s’escau tant per acompanyar els àpats de festa com per fer un aperitiu. L’ampolla es podrà comprar a un preu de vuit euros a la Fira d'Entitats d'aquest dissabte, al mateix celler o a la regidoria de Cultura del Vendrell.

A més, per promocionar el vi, els Administradors, amb la col·laboració tècnica d’Edgar Toldrà, han elaborat tres vídeos amb to irònic, que s'aniran presentant al llarg d’aquesta setmana i la que ve a través de les xarxes socials.

D’altra banda, aquest dissabte 10 de juny, a partir de les 23.30 hores, a la plaça Nova, els Administradors presentaran els concerts de les Nits Musicals de la Festa Major. Seguidament hi haurà un concert de Pop'n'Roll i el DJ Morci.


33 municipis participaran en la 7a edició de la campanya de dinamització del comerç de proximitat "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir"

33 municipis participaran en la 7a edició de la campanya de dinamització del comerç de proximitat "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir"

Un total de 33 municipis, entre ells El Vendrell, participaran aquest juny en la campanya "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir" que té com a objectiu dinamitzar el comerç de proximitat en els nuclis antics dels municipis. Aquesta iniciativa comptarà amb la participació de 1.845 comerços i 29 associacions de comerciants i està impulsada pels mateixos municipis participants amb el suport de la Generalitat, Pimec i les quatre diputacions.El secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, va presentar el passat dijous la campanya, juntament amb la coordinadora de la Xarxa i Pla de Barris de l’Ajuntament del Vendrell, Mònica Rucabado; el president de PIMEC sector Comerç, Àlex Goñi; i la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta.

En el marc d'aquesta campanya, que porta el lema Comprar al barri té premi, aquests municipis repartiran 1.122 premis, valorats en 99.960 euros, entre els clients dels comerços adherits a la campanya. Per cada compra, el client rebrà una butlleta que l’habilitarà per participar en el sorteig d’experiències gastronòmiques, nits d’hotel, visites guiades, espectacles i productes típics de cadascun dels municipis participants en la campanya.

L’objectiu, a més de premiar la compra als nuclis antics, és donar a conèixer la riquesa i el patrimoni de cada municipi convidant als guanyadors a passar un dia complet .

Durant l’acte de presentació Carles Sala va remarcar que “el comerç de proximitat comporta molts beneficis: econòmics, socials i mediambientals". El secretari va recordar que "s'ha fet molta feina durant els anys que s'han anat fent les campanyes” i ha assegurat que, en aquest sentit, el Govern “no hi vol posar data de caducitat”. “Els municipis participants estan molt convençuts i compromesos amb aquesta campanya", va afegir el secretari Sala.

Per la seva banda, la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, va destacar que "no podem percebre les ciutats sense el comerç ni sense els centres històrics".

La campanya es va posar en marxa l’any 2011 amb la participació de 8 municipis. Ara, la seva setena edició es consolida amb la participació de 34 poblacions d'arreu del territori. Aquest any s’han afegit a la campanya Artesa de Segre, Juneda, l’Escala, Manresa, Sant Feliu de Codines, Sant Martí de Tous i Sallent, a darrera hora.

Impuls a la compra en comerços de proximitat

La Xarxa de Barris amb Projectes està formada per ajuntaments que impulsen plans de millora de barris i posen en marxa aquestes campanyes amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics i per millorar la qualitat de vida i la cohesió social.

La Xarxa de Barris amb Projectes es va crear l’any 2007, com a espai de trobada i intercanvi d’idees entre els ajuntaments que tenien en marxa un Pla de barris. Dos anys després, es va posar en marxa la subxarxa de nuclis antics, que va començar a treballar la dinamització del comerç de proximitat en tractar-se d’una prioritat compartida per tots els municipis. L’objectiu és el de recuperar la centralitat comercial dels nuclis històrics i, així, el seu paper de referència.

Aquests són els ajuntaments que participen o han participat a la campanya:

Arbúcies, Artesa de Segre, Balaguer, Besalú, Calafell, Caldes de Montbui, Centelles, El Vendrell, Falset, Figueres, Juneda, La Bisbal d’Empordà,La Selva del C., Les Borges Blanques, L’Arboç, L’Escala, Llagostera, Lleida, Manresa, Mediona, Mollerussa, Roda de Ter, Roses, Sant Feliu de Codines, St. Hipòlit de Voltregà, Sallent, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Solsona, Súria, Torelló, Tortosa, Ulldecona i Vilanova del Camí.


El regidor de Platges rep les Banderes Blaves

El regidor de Platges rep les Banderes Blaves

El regidor de Platges, Josep Marrasé, va rebre divendres 2 de juny, les Banderes Blaves 2017 de les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs.

L'acte va tenir lloc el 2 de juny, al migdia, al Club Nàutic Costa Brava de Palamós, i el lliurament dels guardons va anar a càrrec del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull.


Es presenta el programa d’actes del FangArt

Es presenta el programa d’actes del FangArt

El Festival de Ceràmica del Vendrell se celebrarà el 17 i 18 de juny a Sant Salvador.

Aquesta setmana, la regidora de Cultura, Eva M. Serramià, ha presentat el programa d’actes del FangArt, un nou certamen, que pretén ser un aparador de la creació artística en l’especialitat de ceràmica i un punt de trobada per a ceramistes.

FangArt està plantejat com un festival anual, que se celebrarà cada mes de juny, i es portarà a terme al barri marítim de Sant Salvador, un espai que s’ha escollit per comptar amb la presència d’equipaments importants com l’Auditori Pau Casals o la Vil·la Casals; perquè rep nombrosos visitants durant els caps de setmana i, alhora, per la voluntat de l’Ajuntament de descentralitzar l’oferta cultural, apropant-la a altres zones del municipi. Aquesta primera edició del FangArt serà el 17 i 18 de juny de 2017, d’11 h a 20 h, i comptarà amb setze ceramistes, demostracions, espectacles i tallers per a un públic de totes les edats.

Cada any s’escollirà un tema i, enguany, serà el raku, una tècnica que té els seus inicis en l’elaboració de ceràmica utilitària oriental. Per a aquesta edició, s’ha convidat Brigitte Long, ceramista especialitzada en aquesta tècnica. La seva obra es podrà conèixer a través d’una exposició al Museu Pau Casals, que es podrà visitar d’11 h a 20 h. El diumenge, a les 10 h, aquesta mateixa artista farà un Workshop entorn del raku destinat a ceramistes professionals. I el grup Ignició presentarà per primera vegada un espectacle de raku de grans dimensions. Al llarg del dissabte elaboraran un far amb fang que culminarà a les 20 h amb una gran encesa, de la qual el diumenge es podrà veure el resultat.

D’altra banda, el diumenge, a les 21 h, als jardins del Museu Pau Casals s’hi farà també un concert amb instruments de terrissa, a càrrec de la Banda de Música de Sant Llorenç de La Galera. Els instruments que faran servir estan realitzats a mà pel mestre terrisser Joan Cortiella.

A més, durant el cap de setmana hi ha programades moltes activitats on l’element principal és la ceràmica. Algunes d’aquestes activitats les fan els mateixos ceramistes que exposen les seves obres a la Fira Mercat. Al web municipal es pot consultar el programa d’actes: http://elvendrell.net/images/stories/PROGRAMA_FANG_ART.pdf

Continuar llegint » http://elvendrell.net/images/stories/PROGRAMA_FANG_ART.pdfTurisme del Vendrell
(© 2002 - 2017)
Av. Brisamar, 1 - Tel. 977 68 00 10
[email protected]
Veure mapa de localització
Coords: N 41º 10. 952' E 001º 31. 319'

Horaris: De dilluns a dissabte de 10h a 20'30h | Diumenges i festius de 10h a 14h

Quadrícula w+m: Disseny i programació web