Turisme familiar > Consells de seguretat del programa

RECOMANACIONS PER AL BANY

Cal tenir cura abans de banyar-se a la platja. procureu banyar-vos en zones vigilades. Abans de fer-ho, fixeu-vos en la senyalització de les banderes per saber si l'aigua és apta per al bany:

> Bandera vermella: Bany prohibit

> Bandera groga: Bany amb precaució

> Bandera verda: Bany permès

 

Respecteu aquestes normes de bany i seguiu sempre les indicacions dels socorristes i de les autoritats locals.

 • Vigileu els nens en tot moment. Si no saben nedar, assegureu-vos que porten maniguets o un flotador
 • Aconsellem que els nens portin les polseres identificadores durant tota l'estada. Les podreu obtenir de manera gratuïta a les recepcions dels allotjaments, les oficines de turisme i al Club infantil de la platja.
 • És important ensenyar al nen on ha de dirigir-se en cas de pèrdua.
 • Eviteu les zones de corrents: podeu ser arrossegats sense que us n'adoneu. Els dies de vent, procureu no utilitzar matalassos inflables ni flotadors, perquè el corrent els pot arrossegar fàcilment. En cas de tempesta, sortiu sempre de l'aigua.
 • No us tireu de cap a l'aigua si no sabeu la profunditat que hi ha en un indret o si hi ha roques a la zona.
 • Si nedeu al mar, feu-ho paral·lelament a la línia de la costa per no allunyar-vos de la zona de bany. Si no sabeu nedar, procureu que l'aigua no us cobreixi més amunt de la cintura i no us aparteu de la costa.
 • Respecteu un mínim de dues hores per banyar-vos després de menjar. Eviteu estar-vos massa estona a l'aigua i submergir-vos durant gaire temps, ja que això disminueix les defenses de l'organisme.
 • Respecteu les zones acotades amb balises per practicar esports nàutics, perquè podeu ser envestits per taules de surf, motos aquàtiques, etc.
 • Per evitar ferides, és important utilitzar calçat adequat en zones de roques i a les superfícies on hi ha verdet, i anar amb compte amb els eriçons, les meduses i les aranyes de mar. A les dutxes públiques, utilitzeu xancletes o un altre tipus de calçat adequat i que sigui antilliscant.

 

Si veieu alguna persona amb problemes dins l'aigua, aviseu immeditament el socorrista o truqueu al 112. No us llanceu a rescatar ningú si no sou experts en rescat aquàtic.

 

L'EXPOSICIÓ AL SOL

 • Eviteu estar-vos massa estona al sol. Per protegir-vos, utilitzeu par-sol, gorra, samarreta i ulleres de sol homologades.
 • S'aconsella començar a prendre el sol de manera gradual, i evitar l'exposició prolongada i les hores de màxima intensitat ( de les 11h a les 16h).
 • Poseu-vos sempre un protector solar elevat (superior a 20), sobretot si teniu la pell sensible. Apliqueu-vos-el en quantitat suficient, una estona abans de l'exposició i periòdicament després de banyar-se o si se sua molt.
 • Vigileu que els infants i la gent gran prenguin líquids per estar hidratats. Els nens menors de 6 mesos han d'estar a l'ombra i amb roba que els protegeixi de la radiació solar.
 • Per evitar la deshidratació, beveu molta aigua i no prengueu gaires begudes alcohòliques.
 • A la platja, l'aigua i la sorra reflecteixen la llum i augmenten la intensitat solar.

 

En cas d'emergència, pèrdua o robatori, truqueu al telèfon 112 o a la Policía Municipal (092).

 

TripadvisorTrivago
Mapa Vendrell
Enquesta / Encuesta /Survey / Enquête
QR Sant Salvador QR Coma-ruga QR El Francàs
=
ISO 9001 - 14001
Infocultura - Agenda cultural

Galeria de fotos

Turisme del Vendrell
(© 2002 - 2021)
Av. Brisamar, 1 - Tel. 977 68 00 10
informacio@elvendrellturistic.com
Veure mapa de localització
Coords: N 41º 10. 952' E 001º 31. 319'

Horari d'estiu (15/06 - 15/09): De Dilluns a Dissabte de 10h -14h / 17h - 20h - Diumenges i festius de 10h -14h
Horari resta de l'any: De dilluns a dissabte de 10h a 14h

Quadrícula w+m: Disseny i programació web