22/03/2017 | Sense categoria

Afectacions al trànsit per les obres a la travessera de Sant Salvador

Després de treballs preliminars, el proper dilluns 27 de març començaran les obres de condicionament de la travessera urbana de Sant Salvador, les quals suposaran afectacions al trànsit que es començaran a senyalitzar el proper divendres.

Venint del Vendrell, a la primera rotonda que es troba un cop passat el pont de sota la via del tren, es desviarà el trànsit cap a l’avinguda del Parlament de Catalunya per anar cap a l’avinguda Palfuriana i cap a Calafell, a través del c/ Gràcia. Els veïns podran accedir fins a la següent rotonda per poder accedir pel c/ Abat Bassa, tenint en compte que hi ha un tram sense pavimentar.

Per l’avinguda Palfuriana, venint de Coma-ruga, ja no es podrà fer el gir cap a l’esquerra per la travessera de Sant Salvador per anar cap al Vendrell, el qual s’haurà de fer pel c/ Francolí. Venint de Calafell, també s’haurà de girar a la dreta per c/ Francolí per anar al Vendrell. Un cop finalitzades les obres, aquest accés cap al Vendrell ja es farà sempre per aquest carrer pel canvi a sentit únic, direcció a mar, de la travessera de Sant Salvador.

Els carrers d’Isaac Albéniz, de Manresa i del Boix quedaran tallats, s’hi prohibirà l’estacionament en un dels costats i hi haurà doble sentit de circulació per a l’entrada i sortida només de veïns.

A part d’aquestes afectacions, caldrà està atents a les senyalitzacions per qualsevol canvi que es pugui produir durant les obres, que està previst que tinguin un termini d’execució de sis mesos.