12/04/2017 | Sense categoria

El flamenc i el jazz i compartiran escenari a l’Auditori Pau Casals de la mà de Chicuelo i Mezquida

Un dels pianistes més prometedors de l’escena jazzística, Marco Mezquida, coincidirà a l’escenari amb el guitarrista de referència del panorama flamenc, Juan Gómez “Chicuelo”. Serà aquest proper dissabte 15 d’abril, a les 20:30h, a l’Auditori Pau Casals, dins de la programació de Jazz a l’Auditori.

Marco Mezquida i Juan Gómez, Chicuelo, es troben, no es pregunten d’on vénen. Dos que sonen, que respiren en un idioma anomenat art, conversen i conversen des de tecles i des de cordes.

Una trobada que promet injectar nova vida als temes de Marco Mezquida i Chicuelo per transitar pels camins musicals més variats. Històries quotidianes, fresques, introspectives i accessibles.

Encreuament de camins de dues personalitats artístiques tan nítides com dúctils. Una intersecció marcada per l’autenticitat, l’admiració mútua i l’entrega absoluta a la música.

Guanyador del Goya, brillant com a solista o com a soci de Poveda i Duquende, un escollit: pocs compositors i guitarristes ha donat el flamenco tan sòlids i influents com Juan Gómez, Chicuelo.

Marco Mezquida: músic total, rotund, creador d’un pianisme únic, que s’enriqueix en la diversitat, que no ha parat de sorprendre des de la seva irrupció en l’escena europea.

Aquests dos grans de la música, parlaran a l’escenari de l’Auditori Pau Casals, acompanyats del percussionista Paco de Mode. Un diàleg de gran bellesa musical per al Jazz a l’Auditori.