15/06/2018 | Sense categoria

La fira Turismar dóna la benvinguda a l’estiu

Com a novetat, la 32a edició de la fira Turismar fa referència als Jocs Mediterranis i promociona la riquesa mediambiental del municipi.

Per celebrar l’inici de l’estiu, es podrà gaudir de sardanes, actuació castellera, castell de focs, concerts, espectacles de carrer, exhibicions esportives, food trucks i molts més atractius.

Del 22 al 24 de juny, la 32a edició de la fira Turismar omplirà de nou la plaça dels Germans Trillas així com l’avinguda Brisamar de Coma-ruga.

Coincidint amb la festivitat de Sant Joan, la fira Turismar es presenta com una nova oportunitat per donar la benvinguda als estiuejants i residents que escullen el Vendrell i les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs per passar les seves vacances i el seu temps de lleure.

L’oferta comercial dels estands multisectorials es combinarà, un any més, amb una programació d’actes paral·lels molt adreçats a un públic familiar. Aquest any, com a novetat, s’hi han inclòs diverses activitats de coneixement de l’entorn dels ecosistemes de Masia Blanca, de les Madrigueres i del corriol camanegre a fi d’apropar la riquesa mediambiental del nostre municipi a veïns i visitants.

A la fira també s’hi podran trobar expositors que ofereixen serveis i productes emmarcats en el sector turístic i d’oci del Vendrell i comarca.

Enguany, a l’estand de l’Ajuntament, també es farà difusió d’un projecte que té com a objectiu fomentar l’activitat turística i econòmica de Coma-ruga mitjançant la concessió d’un ajut FEDER. Amb una inversió total de més de 2 milions d’euros, es vol recuperar i dinamitzar l’espai públic i elements patrimonials del centre urbà d’aquest nucli de platja. Les actuacions del projecte es concretaran amb la participació dels veïns i veïnes de la zona.

La inauguració oficial de la fira Turismar tindrà lloc el divendres 22 de juny, a les 18 h. Aquesta 32a edició coincideix amb els XVIII Jocs Mediterranis 2018, en què el Vendrell és seu de l’handbol femení. Per això, s’ha programat un espectacle d’inici que, sota el títol “Màgia per triomfar”, transportarà el públic a l’època romana amb la recreació de diferents escenes reals documentades de persones vinculades als esports per fer que les forces màgiques els siguin favorables.

El programa d’actes es pot consultar al web municipal: https://elvendrell.net/fira-turismar-cid-593