4/02/2016 | Sense categoria

L’Eina presenta un projecte d’autoocupació en el sector turístic dins del programa de Garantia Juvenil

L’Eina Espai Empresarial de l’Ajuntament del Vendrell, conjuntament amb la Fundació del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, ha posat en marxa el projecte “Turisme: un nou filó per a l’autoocupació” que, dins del programa de Garantia Juvenil, té com a objectiu promoure l’emprenedoria entre el col·lectiu de joves des de les fortaleses del territori.

El projecte se centra en l’àmbit del turisme, un sector tradicional i potencial en l’economia del nostre territori, i pretén engegar activitats complementàries i innovadores que siguin capaces de generar negoci, nous llocs de treball i riquesa, amb la col·laboració i implicació del teixit empresarial existent i mitjançant l’aplicació de noves tecnologies.

Està dirigit a vint joves d’entre 18 i 29 anys, aturats, que no estudiïn, inscrits al programa de Garantia Juvenil, amb una inquietud emprenedora i amb una formació preferentment professionalitzadora o de grau superior. La segona fase del projecte, que tindrà lloc els mesos de març i abril, consistirà en un període de formació d’una durada de 150 h. Aquesta fase té per objecte articular i desenvolupar un pla de formació en emprenedoria orientat als joves emprenedors. S’han programat sessions informatives sobre el projecte els dies 4 i 11 de febrer a les 12 hores.

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha destacat que “es tracta d’un programa nou i innovador que té com a objectiu oferir noves oportunitats per generar més ocupació per als joves”.

Aquest projecte està cofinançat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn i el Fons Social Europeu de la Unió Europea.