activitats saludables al vendrell

Esport i salut a la platja

Esport i salut a la platja són unes activitats on els ciutadans i els visitants del Vendrell poden gaudir de la pràctica esportiva, d’activitat física i d’experiències enriquidores fent salut.

Informació i reserves

Temporada tardor / hivern

 • Cost: 1€ per activitat
 • Portar tovallola i aigua
 • Aforament regulat segons les mesures del PROCICAT

Marxa nòrdica

La marxa nòrdica és una activitat física aeròbica molt agradable i fàcil de practicar que incorpora uns bastons similars als utilitzats en l’esquí de fons. La marxa nòrdica és molt més efectiva que caminar: actua de forma suau, però eficaç, millora la força muscular i tonifica els músculs; a més, activa el sistema cardiovascular i repercuteix de manera directa en la coordinació i la mobilitat.

Informació i reserves

Temporada tardor / hivern

Properes sortides:

 • 04/09/2021,a les 8:00 h
 • 18/09/2021, a les 8:00 h
 • 16/10/2021, a les 9:00 h
 • 20/11/2021, a les 9:00 h
 • 18/12/2021, a les 9:00 h
 • Cost: 1€ per activitat
 • Places limitades a 15 persones.
 • Cal reserva prèvia via telèfon o Whatsapp.

Sortides especials

De tant en tant des del Vendrell preparem activitats pel nostre entorn natural. Aquí anirem actualitzant-hi la informació.

Informació i reserves

Propera sortida: 11 de setembre

Aula aquàtica

Els mars i oceans ocupen tres quartes parts del planeta i, alhora, els ecosistemes marins i litorals presenten una alta biodiversitat i suposen un component essencial pel que fa a la generació d’activitat econòmica i/o productiva.

En l’àmbit litoral i marí de la província de Tarragona, és important emfatitzar i donar visibilitat a la riquesa de la biodiversitat marina de la nostra costa, tot centrant-nos en activitats d’educació ambiental i sensibilització a l’entorn de la biodiversitat marina que alberga la reserva marina de la Masia Blanca al Vendrell. És per això que la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament del Vendrell impulsa la iniciativa “L’AULA AQUÀTICA DE LA MASIA BLANCA”, oferint visites guiades d’snorkeling per la superfície de la reserva marina.

 Turisme ecològic

La Regidoria de Turisme del Vendrell impusla el projecte Aula Aquàtica de la Masia Blanca, amb l’objectiu d’obrir la seva marina de la Masia Blanca al turisme sostenible, cultural i de natura.
L’any 1999 la Masia Blanca es va declarar reserva marina per la seva singularitat, pel seu valor ecològic i per la seva fragilitat.

T’ho preparem tot!

A l’Aula Aquàtica trobaràs una exposició divulgativa sobre la reserva marina i un documental en completarà els vostres coneixements. Després, podreu practicar snorkeling a la reserva marina de la Masia Blanca i gaudireu d’un ampli calidoscopi de flora i fauna!

Per practicar snorkeling no és necessari tenir experiència prèvia, ni dur a terme un entrenament específic: tan sols cal saber nedar. A l’Aula Aquàtica rebreu l’equip estàndard, així com tota la informació per fer l’activitat.

Informació i reserves

Durada: 2,5 hores

3 i 4 / 10 i 11 de juliol
Del 13 de juliol al 29 d’agost: de dimarts a diumenge
Sortides a les 9:00h i a les 11:30h.

Preu: 20€ per persona
Ticket familiar (4 pax): 60€ 
Grup (10 pax): 15€ per persona

p

Cal reservar prèviament

Planet Family

Planet family és un espai de promoció esportiva i foment d’activitats lúdiques i esportives en família a la sorra.

Informació i reserves

De 3 a 12 anys

Del 5 de juliol al 29 d'agost

 • De 10:00h a 13:00h
 • De 17:00h a 19:00h

Preu: gratuït

Platja de Coma-ruga (alçada C/ Pàndols)

Jornades mediambientals

Des de turisme el Vendrell organitzem jornades mediambientals. Aquí anirem actualitzant la informació de les diferents sortides.

Aquesta propera jornada de recollida de residus pretén conscienciar i sensibilitzar a la gent sobre la importància de mantenir nets els espais naturals.

Informació i reserves

Propera sortida: 27 de juny

Horari: 9:30h a 12:30h

Explorarem la zona explicant i descobrint la flora i fauna de l’indret i aprendrem sobre els rastres dels animals i les espècies exòtiques invasores.

Activitats saludables

Aquests són les activitats saludables destacades que trobaràs properament al Vendrell. Si en vols veure més clica l’enllaç i filtra per activitats de platja:

No s'ha trobat cap esdeveniment!